| ademit a întrebat:

A visat ca intrasem intr o curte si cand am iesit am vazut ca la poarta erau doi caini si imi era teama sa mai ies. a venit o prietena si a dat cu un bat in unul iar pe langa celalalt am trecut cum nici nu ar fi existat. oare ce inseamna? daca ma puteti ajuta.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciinii din vis au reprezentat dusmanii. Oanumita persoana l-a anihilat pe cel mai inversunat care, probabil, il intarita si pe celalalt.Ai grija si vezi cine pe cine asmute impotriva ta dar mai ales sa ai grija la prietena care a alungat un ciine pentru ca de multe ori se intimpla sa confundam.

6 răspunsuri:
| RoxiiSiAtat a răspuns:

Poate nu inseamna nimichee hee

| viatadecacatt a răspuns:

Nu inseamna nimic, sunt doar vise.am avut si eu care de care mai ciudatehee hee

| marrr a răspuns:

Nu cred ca visele inseamna neaparat cevalaughing. poate sunt alti experti pe aici.si eu l-am visat pe Michael jackson care ma urmarealaughing)

| ademit explică:

Multumesc de raspuns harciog.Adevarul e ca acea persoana m a mai tradat odata ca sa zic asa, desi e cam mult spus tradare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciudat, am avut acelasi vis.Doar ca la mine cerul in curte era rosu.Veneau doi caini spre mine si unul dintre ei a fost lovit de un prieten al tatalui meu. Dupa acea, celalalt caine nu ma mai bagat in seama.

| doglove a răspuns:

Dusmanie