Da! : x da la nebunie, a fost super! si eu am postat o "intrebare" cu acest subiect! si weekendul asta o sa dea" intoarcerea la laguna albastra" si alti actori, sa te uiti! cei din primul film erau mai draguti ! pe fata a jucat-o brooke shields!
Vreau sa te intreb si ru ceva! stii vreun site cu aceste filme online, macar unul! deci stii?
Mia placut tare mult filmul. l-am vazut de vreo 5 ori.momentul meu preferat a fost... sfarsitul.
Da, a fost foarte frumos.
cel mai mult mi-a placut momentul cand s-au scufundat toti trei sub apa impreuna cu bebelusul ala asa scumpic, si totul era atat de magnific.
Buna!
Am vazut filmul de mai multe ori... a fost superb :X nu pot sa aleg un moment ca mi-au placut toate
Imi place tot filmul... Maine seara este " Intoarcerea la Laguna albastra "... Deabea astept :X:X:X
Nu stiu nici un site pe care sa il vezi online, daca ar fi ma-s uita la el tot timpul
a si juniper cauta pe net si o sa vezi
Am vazut filmul....foarte frumos.....si a doua parte este la fel de palpitanta.....nu am avut un moment preferat....tot filmul a fost incitant
anonim_4396 întreabă:
CocaColaLemon întreabă: