Nu am vb cu el.incerc pe twitter.com. in zadar.nu mi se pare foarte de treaba(dar e dragut)i s-a cam urcat faima la cap.si crede ca e cel mai tare dar e super dragutz.ma rog are si el momentele lui.
Da, da. Eu am vorbit toata noaptea prin mesaje cu el si m-a invitat si la o cafea cu el si cu Miley. ) Chiar crezi ca ''vedeta'' asta are timp sa vorbeasca cu toti asa zisii lui fani?
Ati innebunit cu justin beaver? Mare frumusete de om, a fost adunat din canal, imbracat, i-au filtrat muzica pe calculator si l-au lansat.
Justin e super de treaba, amuzant, frumoss.; x.si are voce buna.
eu vorbesc cu el pe skype.. mi-a dat web, si`mi canta o data pe saptamana..
nu i s-a urcat faima la cap.. in fiecare zii multumeste fanilor pentru ceea ce este. daca ii se urca faima la cap, ar fi fost ca altii, si nu raspundeau/urmareau fanii pe twitter..
@justinbieber is followin` me.; x; x; x. now i try to get a dm/tweet from him.haha.; x.
nu ii zic asa ceva pe skype, pentru ca imi e rusine, o sa zica, ca il folosesc, si nu vreau asta.; x; x
BOse mai taci din gura daca nu-i sti viata.Incerc de muuulte ori pe twitter dar niciodata nu mi-a raspuns. Mie imi olace fffffffff mult.Pa pa
Mmm...ai dreptate "Nadina"...pe twitter nu raspunde
Si faima chiar ca i s-a urcat la cap... dar are un site unde acorda macar o zi pe saptamana fanilor, pentru a le raspunde la intrebari
Bose "draga" dc te referi la faptul ca a fost sarac?
Pe multi ii ajuta D-zeu daca au inima buna, sh hai sa recunoastem e talentat baiathu`...
Haha"Mrs.Deez " sa stii ca am vb sh cu miley)Mi-a dat jb id-ul ei.ca si al lui nick jonas, selena gomez de asemeneaDeci... teapa
Mi-am schimbat parerea despre Justin Este chiar foarte de treaba si foarte dulce Il iubesc!
lovejustinbieber_2039 întreabă: