| Malina_Horvath_1990 a întrebat:

Aș vrea ca de Craciun sa îi fac prietenului meu un cadou, dar problema este ca suntem la începutul relaţiei și el este cu 5 ani mai mare decât mine... mi-ar fi de folos câteva idei... multumesc :*

3 răspunsuri:
| grab a răspuns:

Un aparat misto de barbierit.
un halat de baie d-ala pufos si alb asa.
ceva accesorii auto.
2 bilete la un concert cu ce ii place lui.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Nu putem sa-ti dam sfaturi exacte fiindca nu cunoastem persoana, tu stii ce lucruri ii plac, ce pasiuni are...

Insa sunt unele lucruri care nu trebuie oferite la inceputul unei relatii - nu-i cumpara pachete cadou gen Nivea (spuma de ras cu spray cu nu stiu mai ce), Nu-i cumpara parfumuri decat daca e de firma si esti foarte sigura ca-i place respectivul miros, nu-i cumpara spray, nu te-apuca sa-i cumperi tricouri, pantaloni sau mai stiu eu ce.

Mie de exemplu imi place sa citesc carti SF, o carte sf ar fi un cadou ideal, sau un gadget nu stiu.

Si inca ceva ca mi-am amintit c-am vazut o intrebare de gen. Nu-i cumpara vreun portofel.

In schimb daca stii cam ce poarta ii poti de exemplu cumpara un fular mai modern si fancy, un fes mai fistichiu, manusi, un gadget daca stii ca-i plac chestiile de gen, o carte, un rucsac daca foloseste asa ceva sau vreo geanta de laptop.

In functie de cat de "apropiati" sunteti poti sa-i faci cadou si niste chiloti mai sexy, Jolidon avea la un moment dat boxeri din jeans.

| cat a răspuns:

Poate te ajuta http://bit.ly/5cadouriprieten