Scuze dar tot nu merge sa vad...probabil ai profilul privat. Dar sa stii ca parerea celorlalti se schimba zilnic, asa ca daca vrei sa te tunzi, tunde-te dupa cum iti place tie, nu dupa ce spun altii
Mi se pare OK. Dar totusi nu e destul de scurt? Avand in vedere ca este vara si este cald e bine, dar trebuie sa te gandesti si la faptul ca parul creste greu... Oricum, succes
Mi se pare foarte ok tunsoarea, este vara, cald, scalpul trebuie sa respire.Dar gandeste-te bine pentru ca parul creste cu 2cm pe luna [la mine creste mai repede nu stiu de ce].Mi se pare mai usor de ingrijit, mai rapid de facut, gata oricand deci super ok.Recomand
Mda...
Tunsoarea e tare daca iti place stilul ei, dar eu una n-am de unde sa-mi dau cu parerea pentru ca nu stiu forma fetei tale sau daca esti mai plinuta sau slaba, blonda sau bruneta. Adica ce parere pot sa am daca nu te stiu ca sa-mi pot da seama cum iti sta? Raspunsurile de mai jos sunt de dragul "fundei" pentru ca n-ai cum sa spui ca-ti sta bine daca nu ai macar o poza cu tine, sau poate parerile de mai jos sunt generale...
.../photo.php
așa arăt eu. :)
Nu e bun link-ul. Pune fara http.
Gata.
Scuze dar tot nu merge sa vad...probabil ai profilul privat. Dar sa stii ca parerea celorlalti se schimba zilnic, asa ca daca vrei sa te tunzi, tunde-te dupa cum iti place tie, nu dupa ce spun altii
Mie nu imi place genul asta pentru o fata, desi unele arata bine. Daca tie iti place, atunci nu mai conteaza parerea noastra.