| Dejit a întrebat:

Aș vrea să spun și eu ceva...

În jur de 35 de băieți (dacă nu, mai mulți) spun că sunt o urâtă, iar eu acum mă consider ceea ce spun ei că sunt...

Nu am poze cu mine, dar aș putea să mă descriu (în privat, ca să nu fiu insultată). Însă 2 lucruri cred eu că mă dezavantajează: nasul (care eu aș putea spune că e groaznic...) și dantura (strungă și dinții ăia canini care nu au crescut de tot...).

A, și port ochelari (afurisiți să fie!)...

Mă tot gândesc... oare o să mor singură? Toată clasa râde de mine și spune că sunt o sperietoare de ciori...

Țin să menționez faptul că sunt într-a 6-a.

Mă tot gândesc că mai bine să mor, pentru că tot timpul sunt insultată, niciodată nu mi se dă dreptate și simt că nu mă iubește nimeni, nici chiar părinții.

Deci, ce aș putea să fac?

P. S.: Penru mai multe informații să mă contactați la adresa mea de email: lady_mukarnas@yahoo.com

7 răspunsuri:
| Bris a răspuns:

Nu esti urata doar ca nu ai o frumusete universala, asta nu inseamna ca esti urata(si eu sunt in a6-a)si stai linistita ca pana ce cresti te inmrumusetezi,adica uita-te la unele vedete pe internet cum aratau tinere (de exemplu Rihanna la tinerete arata groaznic si acum). Daca ai nasul mare,fa-ti bretoncelor cu nasul mare le sta bine cu breton si in orice caz intodeauna parul lung dar ingrijit si du-te la stomatolog si roag-o sa-ti puna aparat dentar, fa acest lucru cat inca se mai poate repara ca peste cativa ani, dantura ramane asa cum o ai, si ochelarii, fatii cu rama groasa (iti reimit un link cu poze in care apar ochelarii care se poarta).

| beatryce19 a răspuns:

Si eu port ochelari desi in poza asta nu ii am. nu trebuie sa iti fie rusine ca ii porti sunt doar pentru binele tau ochelari.nu lua in coniderare toate porcariile pe care le spun unu prosti si parinti tai te iubesc mereu nu ar trebui sa te indoiesti de asta. poate iti trebuie doar o schimbare de look incearca niste ochelri noi sau o coafura noua or o garderoba noua.nu trebuie sa dai importanta jignirile. :*

| Traficdeacadele a răspuns:

Ia idu-l meu si vorbim acolo+strunga nu e o problema si nici ochelarihappy

| OanaGY a răspuns:

Mai. si eu port ochelari, nu cred ca asta e problema. Daca vezi ca nu ii poti face sa te place prin a te face frumoasa ( desi eu nu cred ca esti urata, parerea mea), incearca sa fii glumeata, invata niste glume, ceva, sa poti da o replica amuzanta la aproape orice, eu cred ca va merge!
Pup! Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai asteapta sa cresti. trasaturile se mai modifica. esti inca mica.

| JohnFKen a răspuns:

Sincer am doua sfaturi pentru tine:
1.Frumusetea nu conteaza.Eu sunt baiat si sincer fetele din clasa mea[sunt si eu a-6-a] cred ca sunt dragut.Eu nu consider ca ca sa iti faci o prietena acea fata trebuie sa fie frumoasa. Ultima mea prietena era grasa pistruiata si deloc draguta.Imi placea de ea caci era prima la inteligenta si era foarte amuzanta.

2.Niste accesorii pot sa iti faca look-ul mult mai frumos.Lasati parul lung [in caz ca nu il ai] eu personal cred ca orice fata arata mai bine cu parul lung si nu sunt singurul. Poarta niste haine dragute si cand cineva incearca sa fie rau cu tine dai o replica haioasa si in acelasi timp taioasa [nu fi prea rea]. Replicile nu trebuie si nici nu cred ca ai de unde sa le inveti.La ele te gandesti pe moment.

P.S.Din descrierea pe careai facut-o mi se pare ca esti chiar draguta.trimite-mi o poza cu tine pe adresa asta pentru a ma convinge:gogoilarisa@yahoo.com

P.S.2.asta nu este adresa mea principala [e una creata asa, de distractie] in cea principala mi-am pus numele si nu vreau ca tot TPU-ul sa stie cine sunt