| Ilovemykingalin a întrebat:

Aș vrea să vă întreb ce mâncare să îmi iau la mine în cât să nu îmi facă rău, eu o să plec pe 11 martie la Predeal cu clasă și aș dori să îmi faceți o listă cu ce ar trebui să îmi iau în ghiozdan și să îmi recomandați niște medicamente pentru răul de mașină pentru ca nu există excursie în care să nu îmi fie rau și dau fundița la primul răspuns care îmi ieste de folos!

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu iau emetestop si nu am nicio problema. Singura parte naspa, la mine asa se manifesta, nu stiu daca e in general, imi da ameteli seara si nu prea sunt buna de nimic si vreau doar sa dorm. laughing

| BroascaCuElice a răspuns:

Pai din moment ce ai rau de masina ti-ar fi rau indiferent de mancarea pe care ti--ai pune-o, cumpara emestop

| RainmakerX a răspuns:

Hello!

Stiu ca o sa ti se para absurde urmatoarele lucruri dar nu ai nevoie neaparat de pastile.

Cand eram mic nu puteam merge nicaieri cu masina din aceasta cauza...
Acum am crescut si nu mai am absolut nimic asa ca probabil ca o sa-ti treaca si tie cu varsta.

Oricum, ce trebuie sa faci?
1. Asigura-te ca ai niste pungi rezistente la tine *la indemana*.
Daca simti ca iti vine rau atunci le pregatesti! Sa nu-ti fie rusine! Este mai bine decat sa-ti murdaresti colegii.

2.Pregateste-ti de acasa limonada. Fara sucuri gen fanta/pepsi/sprite!

Recomandat ar fi limonada *poti s-o indulcesti cu miere/putin zahar daca nu poti s-o bei fara* sau apa plata.

3. Sa nu citesti si sa nu stai pe telefon!
Multi spun ca nu iti vine rau daca faci asta! Se inseala! Din contra, iti vine rau mai repede asa.

4. Poti asculta muzica in casti sau poti vorbi cu o colega/un coleg ca sa nu te gandesti la drum. E mai usor asa.

5.In caz ca ti-e rau cu adevarat atunci ia o minge mica *precum acelea de tenis de camp,sau un cartof,orice* si strange-l in mana pe parcursul drumului.

O sa ti se para absurd dar chiar merge. Cartoful era "remediul" batranilor pentru lucrurile de genul. Tu incearca sa faci asta cu o minge sau ceva... rad colegii de tine daca te vad cu legumele dupa tinewinking

Cat despre mancare... Sa nu mananci banane in ziua respectiva. Mamele de obicei cred ca bananele sunt bune... etc dar din contra,iti provoaca greata.

Sa nu mananci grasimi si sa nu bei dimineata ceai extrem de dulce sau si mai rau, ciocolata calda.

Dimineata poti manca paine prajita cu unt si poti bea ceai cu lamaie.

Pe drum iti poti lua sandvis-uri cu sunca presata *orice fel de sunca atata timp cat nu are grasime*, cascaval, branza topita sau snitele.

Evita chips-urile, pufuletii si batoanele de ciocolata. Daca vrei ceva dulce atunci iti poti lua mere, batoane din cereale sau chiar si cornuri cu ciocolata.

Distractie placuta!