Eeee.simt mirosul invidiei si al fitzelor!
draga mea, lasa nasucul mai jos.de asta nu esti placuta.
probabil e mai deschisa, mai prietenoasa, mai frumoasa, mai inteligenta, mai normala decat tine.va trebui sa te obisnuiesti cu asta. daca nu iti place pune capat prieteniei.
daca o sa continui asa o termini urand-o.incearca sa te maturizezi si sa te faci si tu placuta. spun sa te maturizezi pentru ca acum vorbesti ca o fetita rasfata de 10 anisori. daca ai fi prietena ei te-ai bucura pentru ea nu ti-ar fi ciuda si nu ai invidia-o
°^_^Fùnkyliçiòu§ B@be^_^° -stiu ca am dreptate! eu, sincer, credeam ca ma vei injura.chiar ma asteptam sa o faci aici sau in privat.nu stiu cat de multa dreptate am sau nu, am tras o concluzie pe baza intrebarii.imi cer scuze daca te-am jignit! si mersi pentru stupid! ma asteptam si la asta
°^_^Fùnkyliçiòu§ B@be^_^°-ma bucur ca am ajutat.stiu ca raspunsurile de genul asta pe care le dau deschid ochii userilor care pun intrebarile, dar prea putini sunt cei care recunosc asta.multi se limiteaza la a ma injura. sper sa reusesti sa te schimbi!
Pe mai putin de jumatate iti dau dreptate izabella03, singurul lucru cu care sunt de acord din tot ce spui tu este ca ar trebui sa las nasul mai jos si sa fiu mai deschisa.Cat despre celelalte lucruri nu cred ca esti uh in masura sa spui ca simti invidie si fitse.nu vad dc mi'as invidia prietena. Poate ca ar trebui sa-ti mai reglezi uh nasucul, iar eu sa'l las jos. Dar... oricum iti acord raspunsul castigator.
Nu sunt genul care sa injure fara rost crede'ma.numai ca raspunsul tau formulat putin jignitor m'a facut sa deschid ochii.Multumesc mult.
Probabil stie sa se comporte sau este o fira care atrege atentia tuturor.Nu-mi pot explica de ce esti tu amenintata? Ca o sa-ti fure toti baietii?
Nu mai fi asa invidioasa. DAca ea stie sa se faca placuta de toata lumea invata si tu de la ea, eu de exemplu am o prietena care sta cu mine doar pentru ca toata clasa ma place si de asta sta cu mine ca sa o bage si pe ea cineva in seama, candva la o ceara s-a pus in genunchi ca sa o iert si am iertat. o ce era sa fac? asa ca lasa invidia papa