| UchihaShisui88 a întrebat:

Ăăă Cum sa o spun sa para mai usor, peste o luna este ziua de nastere a fetei pe care o plac fffoarte mult si bine eu nu i-am spus asta ea este o fata deosebita dea dreptul si frumoasa.Imi puteti spune ce fel felicitare de ziua de nastere sa-i spun sa para cat mai fermecator si frumos posibil :* Funda happy!

4 răspunsuri:
| malina1 a răspuns:

Pai dc neaparat o felicitare daca o placi intr-adevar daruiestei ceva mai dragut.eu cred ca ar merge ceva mai frumos cum ar fi un buchet de flori cu mesaj de la un admirator secret sau un cadou ceva mai discret. FUNDA?

| OnlyOlly a răspuns:

Cumpara-i un ursulet apai prindei cu un ac de siguranta o felicitare in care ii scrii la multi ani tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca si te mai gandesti si tu. doar nu vrei sa iti dau mura-n gura tot trebuie sa vina si de la tine

| brunetzik07102011 a răspuns:

Pai s-o luam usor.nu cred ca ar trebui sa o luam pe saraca fata cu suroparii.nush nici cati ani aveti.dar cred ca cel mai frumos ar fi sa-i cumperi un trandafir rosu si sa-i zici ca o placi.pur si simplu. fara prostioare si fraze din filme.eu asa as ramane fara cuvinte.mult succeshappy

| carlaaelenna a răspuns:

Ai putea sa ii scrii in felicitare:"Draga "numele fetei"vreau sa iti spun La multi ani si sa iti spun ca te plac! Poate nu am sanse la tine, dar macar am avut curajul sa iti marturisesc."Si mai pui tu ceva din suflet...Ce simti tu! Sper ca ti-am fost de ajutor!

Funda?