| RoxanaPicsi a întrebat:

Aaa! O intrebare haioasa. Stie cineva cum copiezi mai bine la scoala?

Răspuns Câştigător
| Patricia a răspuns:

Eu eu eu stiu! Sunt experta :X, daca stii profesorul te pun sa iti pui caietele, penarul in banca poti sa scrii pe banca ce nu stii (cand trece pe langa tine acoperi si cu foaia de test...cu ceva) daca stii ca profesorii te lasa cu caietele pe banca iti scrii pe carte, pe fata/spatele caietului cateva rasp, daca stii ca profesorii isi fac de lucru in timpul testului si nu sunt atenti iti pui caietul in banca si copiezi...mult sau iti intrebi colegii, sau iti faci pe hartiute copiute si le pui in penar.Depinde de stilul profesorului:-p. funditabatting eyelashes

6 răspunsuri:
| ATHOS a răspuns:

Si un raspuns haios : stii ce nota primesti daca te prinde? Ce-ar fi daca te-ai gandi cum sa inveti mai bine?
Bafta!

| broscutsaaa a răspuns:

Pai poti copia cu un profesor care stii ca te lasa. Daca nu te lasa, nu ai nici o sansaa!
Metodele sunt multe: poti face poze pe telefon, mesaje scrise, cu creionul. scrii pe banca niste date scurte si importante, cu fitzuica sub picior, cu copiuta in banca, etc etc. laughing
Sau te poate ajuta alt coleg. happy

| A_7901 a răspuns:

1. Te uiti in jur sa te asihuri ca nu te vede nimeni;
2. Te uiti in foaia colegului sau in caiet/copiuta;
3. Copiezi esentilul si schimbi exprimarea ca sa nu fie vizibil faptul ca ai copiat.
Insa toate astea nu sunt de folos la nimic, pentru ca poti lua oricand 1, si chiar daca nota nu iti este scrisa pe frunte, incultura se vede. Spor la invatatbig grin!

| RoseMari23 a răspuns:

Pai sunt multe posibilitatiday dreaming. eu consider ca reusesti sa copiezi doar dca iti permite profesorulhee hee. de ex. poti sa apesti cu pixul pe foaie sau mai scriam pe scaunul colegului din fata, sau daca va lasa cu tel sa scrii acolohee hee eu mai copiam cand era prof prin spate imi puneam o fituica jos, lipita de caiet iar deasupra testul si ridicam putin foaia si copiam...sunt mai multe posibilitatihee hee
evident ca iti recomand sa fii foarte atenta, iar ca sa copiezi trebuie sa iti cunosti prof foarte, foarte bine. daca va zice de la inceputul orei ca nu va lasa sa copiati si daca va prinde va pune 2, bla-bla.eu zic sa te abtiibig grin si sa nu risti

:*succes la copiatlaughing>big grin

| CIP_7332 a răspuns:

1.Scrii pe o foaie si bagi la sutien
2.Scrii tot pe o foaie si o pui sub fusta
3.Scrii pe banca
4. Pui o foaie jos sub picior
5.Scrii in banca
6.Scrii pe o foaie si lipesti pe sub banca sus!
SUCCES!

| anytuk a răspuns:

Depinde pe proflaughing

Întrebări similare