| toniii161616 a întrebat:

Ăăăăm...știe cineva niște semne sincere ca ești îndrăgostit...adică ca ti la o persoana mult?

Răspuns Câştigător
| UniUnicornul6373 a răspuns:

Cred că se manifestă diferit la fiecare persoană.De exemplu te gândești mereu la persoana respectivă, nu prea te poți concentra la nimic decât la persoana aia, te simți bine în prezența ei/lui. Vrei să stai cât mai mult cu el/ea.

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

știi pur și simplu, n-ai nevoie de semne. fiecare se manifestă diferit.

| Andreeush a răspuns:

Asta depinde de fiecare persoană, însă în general când ești îndrăgostit vrei să fii cu acea persoană, te gândești tot timpul la ea.

| Sofer a răspuns:

Da. Il consideri cel mai frumos și te gandesti numai la el și iti imaginezi ca faci diverse activitati cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bun semn este zâmbetul acela imens care îți apare pe față atunci când te gândești la persoana respectivă. Adică toată ziua.

| anamaria82726 a răspuns:

Fiecare persoana are reactii diferite. Sa inteleg ca nu stii sigur daca te-ai indragostit...pai eu cred ca daca erai cu adevarat indragostita, ti-ai fi dat seama. Nu cred ca este posibil sa fii indragostita fara sa realizezi ca esti. Dar probabil nu te cunosti atat de bine pe tine din acest punct de vedere fiindca nu ai mai fost in aceasta situatie pana acum.
Dar ca sa spun niste semne asa mai generale. Clasica emotie cand esti langa persoana respectiva, nevoia mare sa o ai aproape si sa o tii in brate, nevoia de atentie din partea persoanei respective sau cand te simti deranjata daca vorbeste cu altcineva in loc sa vorbeasca cu tine etc.

| toniii161616 explică (pentru anamaria82726):

Într adevăr nu mă cunosc destul de bine, dar întreb asta deoarece persoana aceea mă urăște, și eu nu vreau sa o plac deși mă gândesc mereu la el, îmi imaginez ca fac diverse chestii cu el și nu vreau sa il plac.