| TeManancCuNutella a întrebat:

Aam..Heii happy
Am o intrebare cam stupida da nah...
Daca un baiat se aseaza langa tine de fiecare data, glumeste, iti arata poze cu el, si daca te duci intr-o excursie, vrea sa iti arate ceva, te ia de mana si te duce acolo puppy dog eyes, iti povesteste tot ce s-a intamplat intr-o seara ...bla bla... inseamna ca te place? happy
Va rog nu va bateti jocwinking.

Răspuns Câştigător
| Eunyce a răspuns:

Nu stiu cati ani ai tu si el, dar sunt sanse sa te placa. Cand un baiat iti povesteste ceva, inseamna ca simte nevoia, are incredere, doreste sa se apropie de tine... Se poate sa fie si vrajeala, sa faca asta de plictiseala. Daca iti da semne ca face asta cu mai multe fete, da-i un capac la ureche si spune-i sa-si vada de viata!

5 răspunsuri:
| florinell a răspuns:

Buna...poate ca da, si e prea timid ca sa iti spuna.Intraba-l si vezi ce raspuns primesti.Bafta.

| Cineva231 a răspuns:

Je ne sais paslaughingmaybehappy

| didi12 a răspuns:

In primul rand de ce ti se pare ca e o intrebare stupida? Si in al doilea rad, e evident ca te place!happy

| TeManancCuNutella explică (pentru didi12):

Pai. Pentru ca altii ar spune " Lasa iubirea si ia cartea de matematica in mana" sau "voi nu stiti ce e iubirea" si dinalea straight face.

| DDoctorita a răspuns:

Scumpa mea, deci da, pe o parte exista multe sanse sa te placa.

Dar, hey, in viata avem prieteni de ambele sexe, atat femenin cat si masculin. Daca un baiat sau o fata vorbeste cu tine, nu tot timpul inseamna ca vrea ceva mai mult. Asta e un sfat pe viitor. =)