| Nibba a întrebat:

Abia de dorm cateva ore pe noapte, nu ma odihnesc deloc, nu prea visez; ba mananc de 5 ori pe zi ba nu mananc zile la rand; daca ies afara cu familia sau cu niste prieteni, ma simt EXTENUAT, simpla interactiune cu oamenii ma oboseste si odata cu asta devin irascibil si bipolar; nu fac nimic toata ziua, refuz sa comunic si sa socializez; nu mai fac absolut nimic pentru mine, nu mai am hobby-uri de niciun fel si nici destula tragere de inima sa gasesc pasiuni noi; am cautat ajutor la psihologi dar situatia mea nu s-a imbunatatit; nu mai imi pasa de prea multe lucruri, nu ma mai simt afectat; ma gandesc de foarte mult timp la suicid, dar imi e frica de o moarte dureroasa... vreau sa mor repede, dar nu stiu cum.
Nici eu nu stiu de ce as avea nevoie, ce ajutor sa cer. M-am gandit recent la linia de anti-suicid Romania, dar nu vreau sa sun pana cand nu am vreo garantie ca apelul meu este 100% confidential si ca m-ar putea ajuta cu adevarat. Atata timp cat nu imi sugerati sa ma duc la biserica (insist sa nu imi spuneti asta), sunt deschis la orice alt sfat. Va multumesc anticipat pentru ajutor.
-Bogdan, 17 ani, Bucuresti

1 răspuns:
| Olga12 a răspuns:

Păi cum te aștepți să fie altfel dacă dormi doar câteva ore - desigur vei fi extenuat și nu vei vrea să faci nimic.