| AliceIDK a întrebat:

Abia pot sa scriu! Ma doare de nu mai pot in gat si nu stiu ce sa fac! Am racit! Ma ia cu ameteli si imi vine sa vars! Ce sa fac? NU mai pot! Ma fortez sa vars. Nu am mancat nimic rau azi! Nu ma doare burta. Am doar o "forma"de gripa pe care nu stiu cum o pot trata! Va rog sa imi dati raspunsuri cat mai repede! Este ceva groaznic! Va rog, cine stie sa raspunda!

Răspuns Câştigător
| VanillaBl a răspuns:

Incearca sa mananci ceva usor cum ar fi un iaurt sau o portocala si ia un paracetamol. Am patit si eu asa uite cum faci: iei un lighean plin cu apa fierbinte si cu multa sare il el si iti inmoi piciorele acolo pana se raceste putin apa si nu mai este chiar fierbinte. Apoi scoti piciorele le stergi si tii sosete in picioare. eventual stai in pat si sa iti fie cald. In astefl de situatii trebuie sa ai pe cineva langa tine care sa te ingrijeasca. Nu manca mult daca nu poti.incearca sa iei cate o gura de ceva(iaurt lapte paine) orice la fiecare 5 minute ca sa nu mai vomiti mananci foarte putin dar des! Insanatosire rapida!

| AliceIDK explică (pentru VanillaBl):

Multumesc pentru raspuns, il voi incerca peste cateva minute, fii sigura! Pentru ceilalti care imi raspund : daca raspunsurile vor fii bune si ma vor pune pe [icioare, o sa va dau vor + funda! Daca pe picioare nu ma pune alt raspuns decat al blondei, ii voi da un premiu, adica funda!

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este de la schimbarea temperaturii externe, mergi la medicul de familie.
Sănătate.
Pa, pa.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna seara! durerea de gat e insuportabila, acum eu ma confrunt cu ea de sambata seara...am incercat leacuri babesti, dar daca nu ii dai cu ceva mai tare, degeaba, am sunat doctorita si am explicat ce simtome am, si mi-a prescris reteta, a fost fiul meu si a luat-o Augumentin trebuie sa iau, plus minuni decasept, paracetamol, gargara de eai de musetel, iar pentru ca mi se usca tare gatul si gura, am luat homeovox.papa si o seara buna.