Eu in ziua in care am dat examenul m-am rugat 2 ore, nu doar sa ma ajute ci si rugaciuni de lauda si am primit o pace si o liniste supranaturale, nu mai conta nici daca iau sau nu permisul. Chiar daca nu am condus perfect si cei dinaintea mea au picat, cred ca a contat calmul si linistea ce emana din toata fiinta mea, am facut o intoarcere de 3 miscari in minim 7, dar politistul a zis - mai greu, dar merge si m-a trecut. Te incurajez sa mai iei ore de condus si sa citesti si Psalmii, sa ii citesti special si sa ii completezi cu nevoia de a percepe prezenta Lui cand vei mai da examen, de ex ps 46-Tu esti ajutirul care nu lioseste niciodata in nevoi(nici acum cand am nevoie sa ma ajuti sa iau permisul). Citeste-i pe toti la persoana a II-a, adresandu-Te direct Lui. El nu vrea sa ne idolatrizam nici o dorinta dar si sa avem incredere ca e de pattea noastra in toate dorintele bune.
Alt ex-psalmul 23 Tata, Tu esti pastorul meu, nu voi duce lipsa de nimic(nici de ajutorul Tau cand voi mai da examenul)
Te-ai gandit ca poate nu ai atentie distributiva si indemanare sa sofezi o masina?
"Ce vrea Dumnezeu să-mi transmită?"
Poate este mai bine si mai sanatos sa ramai pieton, ca in viitor sa nu lovesti pe cineva fiindca stresul si irascibilitatea care te domina pot sa-ti cauzeze multe, mai ales cand ai sub picioare 200 de cai putere.
Lasa-l pe dumnezeu si mai ia cateva ore de condus. + atentie mai mare la examen
Bineinteles ca e stresant sa fii la volan cand nu ai experienta. Mai ia-ti ore de condus.
Tu nu vrei "o amărâtă de șansă de a fi un șofer responsabil", tu vrei sa o sansa sa fii trecuta. Nu merge asa.
Gandeste-te ca masina e ca o arma, poti omora cu ea. Chiar TREBUIE sa fii un sofer respnsabil.
Casca ochii, concentreaza-te, mai ia lectii de condus si o sa fii bine.
Asta t-i se intampla din cauza ca esti cu capu in nori la volan, esti aeriana.
Fii realista, fii atenta, asuma-ti fii seruoasa si iti garantez ca vei lua din prima examenul.
Tu conduci masina nu ea pe tine.
Cand bati un cui in perete cum faci?