| Andreea57 a întrebat:

Aceasta e o poveste ce da dovada de falsitate..Deci sa incep cu inceputul: Eram prietena buna cu un baiat.Vara era prea funny cu el si cu ceilalti prieteni.Dar din septembrie se tot certa cu noi in fiecare seara si stiti de ce? Din cauza unuia din Anglia.Adica il considera pe el cel mai bun prieten desi uitase ca are alti prieteni aici.In fiecare seara isi batea joc de mine.Si in seara asta i-am zis eu sau el noi sau el, prietenia noastra sau el.Iar el a zis el pentru totdeauna.Eu am incercat sa fiu prietena cu acel tip dar era prea cu nasul pe sus si ...Asea o prietenie moare.Va rog dati-mi sfaturi cum sa fac sa ne impacam.Tin la el ca prieten fiind prieten de la gradinita.Cum sa il fac sa se impace cu mine.cu noi? Dati-mi va rog solutii cele mia bune solutii vor primi fundastraight face

4 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Da,miroase a ipocrizie! Sti, baiatul a fost pus sa aleaga si a ales! De ce vrei sa te impaci cu el? Aici te cam injosesti putin. Daca vrei sa ai langa tine ipocriti, impacate cu el!

| Q69 a răspuns:

Din moment ce a ales si ai fost data la o parte nu vad de ce te mai agiti
prietenii vin si pleaca doar cei adevarati raman la bine si la rau

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Nu cred ca exista o posibilitate si chiar daca ar exista mai bine nu mai incerca deoarece (dupa cum ai spus si tu si ai avut dreptate) nu este un prieten adevarat! Iar daca te vei impaca cu el sunt sigura ca nu va dura mult si se va intampla iarasi un final nefericit!
O zi buna!

| Andreea57 explică:

Da stiu si aveti dreptate, doar ca imi pare rau sa-l pierd ca prieten din cauza unuia din alta tarastraight face