| deyniel a întrebat:

Aceasta este o intrebare si pentru fete si pentru baieti baieti la ce va uitati prima data la o fata, si fetelor la ce va uitati prima data la un baiat dau funda.

Răspuns Câştigător
| Alllllexandra a răspuns:

Eu sincera sa fiu ma uit la ochii lui ca sa-mi dau seama ce fel de persoana este.PS:sunt fatalaughing

9 răspunsuri:

Eu,sincera sa fiu la ochii lui ca sa imi dau seama ce persoana este.PS:sunt fatalaughing

Scz ca am raspuns de 2 ori dar imi aparea o eroare.

| ILoveVampires a răspuns:

La fata lui happy

| CristinaLorena a răspuns:

Poi eu la un baiat m-as uita prima oara la aspect [imbracaminte, fata...] si dupa il voi caracteriza dupa suflet. Funda?

| Mamicaaa a răspuns:

Pai baieti de obicei se uita la fundlaughingSi fetele la muschilaughing...nu si in cazu meu.Dar asa zice un amic de al meu laughing

| deyniel explică:

Bune raspunsuri dar nu o sa dau acum funda mai astept raspunsuri fac si eu un test sa vad unde se uita prima data cele mai multe femei la un barbat si unde se uita cei mai multi barbati unde se uita prima data la o femeie.Ieu sincer prima data ma uit la fata unei femei am mai vazut un test la televizor asemanator iar majoritatea barbatilor la fel ca mine se uita la fata dar stiti unde se uita prima data o femeie la alta persoana de sex identic ei bine se uita la sani cine stie [de ce?] poate ca unele femei se mandresc cu sanii mari si la ce aud la tv cu inplanturi etc. cred ca e adevarat.

| deyniel explică:

LyaPapusaTa se pare ca prietenu tau ie cam superficial sa stii ca asa e aspectul fizic conteaza foarte mult dar asta nu e totul conteaza si ce ie in interior adica cum ar fi cineva se uita la o fata frumoasa o face iubita lui da se si la fel si el este frumos da daca el se conporta urat fata mai sta cu el nu.

| fluturas_9331 a răspuns:

Pai deyniel acum depinde si de persoana,deoarece multi pun accent pe felul de afi al persoanei respective, alti considera ca o privire frumoasa face tottul, iar alti considera ca daca arata bine e wow.Eu prima oara la un baiat ma uit la caracter si abia apoi la celelalte detalii care sincer din momentul in care iti place acea persoana nu te mai intereseaza asa mult si nu ii mai vezi defectele ci doar calitatile happy

| Adina_9029 a răspuns:

Mai intai de toate la aspectul fizic si apoi am tot timpul sa aflu mai multe despre el!