Buna.
Exista costum de baie cu burete. Totusi, la varsta ei nu ii recomand. Nu ar trebui sa incerce sa fie ce nu este. Parerea mea. Fara suparare dar mi se pare total absurd ca ea sa poarte la scoala bustiere cu burete ( mai ales daca are sanii mici). Sper ca ti-am fost de ajutor.
Pa, pa.
Exista pernute cu silicon pe care si le poate pune in sutienul costumului de baie si care nu se" topesc" cand se uda, dar cred ca-si face griji degeaba, nimeni nu v-a sta sa studieze daca are sau nu ea sanii atat de mari precum pareau...
Exact cum zice si thewomaninwhite.
Daca am invatat un lucru de cand am cont pe TPU, acela este ca atunci cand cineva zice ca intrebarea este despre o prietena, minte. Minte cu nesimtire.
Spune-i prietenei tale ca nu-i nicio problema daca poarta un costum de baie care n-are bureti.Nu se uita nimeni la sanii unei pustoiace de clasa a 5-a.Si cu bureti...pana la urma, cat de mare poa' sa fie diferenta? Stai chill.
Nu stiu de ce dar am impresia ca tu esti acea prietena despre care vorbesti sa stii ca exista costume de baie cu burete
Haha, bine zis.
Nu sunt eu. Eu am bustiera si buretele oricom l-am aruncat.
Nu mi-ar fi fost nici o rusine sa spun daca era despre mine. Dar nu este. In tradevar ca multi oameni mint in felul asta dar eu nu.
anonim_4396 întreabă: