| Georgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a întrebat:

Aceasta intrebare este destinata in general baietilor.
Puteti sa imi explicati fenomenul prin care baietii de azi sunt atrasi de felul in care arata fetele si nu de modul cum gandesc sau cum se comporta in societate.Nu pot sa imi explic. Tin sa afirm ca ma aflu in categoria fetelor mai uratzele dar cu cap mult.
Nu vreau sa sune a jignire pentru nimeni dar mnoah...parerea meah
Si in special, daca avem psihologi pe aici asi dori sa imi explice.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si mai demult baietii se uitau primadata tot la aspectul fizic asa a fost conceput sa fie dar asta nu inseamna ca pe toti ii intereseaza doar asta, cand esti interesat de o persoana atunci vrei sa te uiti cum arata in interior nu in exterior si daca vrei ceva serios te uiti sa vezi daca comportamentul pe care il are fata respectiva la-i putea suporta o viata intreaga.Ca nimeni nu vreau o prietena frumoasa dar proasta de sa-ti fie frica cand deschide gura ca nu stii ce "cuvinte fabuloase" o sa zica.Asa ca nu-ti face grij tu pentru asta si oricum fiecare fata e frumoasa in felul ei sunt sigura ca ai ceva frumos in tine atat in interior cat si in exterior si cand vei fi cu peroana potrivita o sa te respecte si o sa te considere cea mai frumoasa si o sa te faca sa te simti cea mai frumoasa fata happy

3 răspunsuri:
| HBK a răspuns:

In momentul cand vezi o fata frumoasa, atragatoare vine o comanda de la creier si iti capteaza atentia in primul rand asupra aspectului fizic. Tu ce crezi? Ce este mai evident cand privesti prima oara o persoana, sufletul care sta ascuns sau infatisarea fizica pe care o vezi din prima cu ochiul liber.Asta e tot.

| LaMisto a răspuns:

Dar tu ca fata la ce te uiti? sa ti raspund eu.eu ma uit mai intai la aspectul fizic.asta e un atu. apoi pe masura ce comunic cu persoana respectiva imi dau seama ce fel gandeste si asa mai departe.

| syme a răspuns:

Baietilor le pica ochii in orice decolteu in general si este mai greu sa vada dincolo de el. Si decolteu are cam toata lumea.
Eu zic sa astepti un barbat adevarat care sa vada valoarea din femeia care esti, nu un pustan cu gandul la pasarici. Si daca zici ca ai cap mult, atunci nu vei ramane pe dinafara - pana la urma o raritate te va gasi. Si daca e cum spui, si esti cu cap mult, atunci stii si fapul ca rabdarea este importanta.
Succes.