Ar trebui sa iti vina la 28 de zile (intr-un caz ideal, ipotetic)... Poate sa iti vina mai devreme sau mai tarziu... Oricum probabil esti la inceput si inca nu s-a reglat... Eu am patit la un moment dat sa imi vina din 2 in 2 saptamani pentru ca eram stresata... Nu-ti face griji, se va regla cu timpul... Sau... daca chiar iti faci griji, vorbeste cu mama ta sa te duca la ginecolog, iar el iti va spune daca este vreo problema sau poti sa stai linistita. Multa sanatate!
Un ciclul normal poate dura intre 21 si 35 de zile.
Ciclul menstrual este perioada dintre prima zi de sangerare menstruala si prima zi a sangerarii urmatoare.
Am 15 ani nu mi-am inceput viata sexuala si nici nu vreau. Mie imi vine o data la 20 de zile.
Intre 28 shi31 de zile...depinde de organism. daca nu ti-ai inceout viata sexoala...se intampla k mestruatzia sa vina neobisnuit...Am o prietena careia ii vine odata la 2 lun...3 luni... Dar daca ti-ai inceput viata sexoala in general menstruatia vine regulat...Insa nu trebuie neaparat sa-ti fi inceu viata sexoala k menstruatia sa vina regulat