| anonim15 a întrebat:

Aceasta intrebare este in special pentru fete:odata la cate zile ar trebui sa avem menstruatie?

Răspuns Câştigător
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Ar trebui sa iti vina la 28 de zile (intr-un caz ideal, ipotetic)... Poate sa iti vina mai devreme sau mai tarziu... Oricum probabil esti la inceput si inca nu s-a reglat... Eu am patit la un moment dat sa imi vina din 2 in 2 saptamani pentru ca eram stresata... Nu-ti face griji, se va regla cu timpul... Sau... daca chiar iti faci griji, vorbeste cu mama ta sa te duca la ginecolog, iar el iti va spune daca este vreo problema sau poti sa stai linistita. Multa sanatate!

6 răspunsuri:
miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Un ciclul normal poate dura intre 21 si 35 de zile.
Ciclul menstrual este perioada dintre prima zi de sangerare menstruala si prima zi a sangerarii urmatoare.

| domidoc a răspuns:

Intre 28 si 30 zile.

| anonim15 explică:

Am 15 ani nu mi-am inceput viata sexuala si nici nu vreau. Mie imi vine o data la 20 de zile.

| Crisu_8842 a răspuns:

Intre 28 shi31 de zile...depinde de organism. daca nu ti-ai inceout viata sexoala...se intampla k mestruatzia sa vina neobisnuit...Am o prietena careia ii vine odata la 2 lun...3 luni... Dar daca ti-ai inceput viata sexoala in general menstruatia vine regulatwinking...Insa nu trebuie neaparat sa-ti fi inceu viata sexoala k menstruatia sa vina regulatwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deoarece eu folosesc anticonceptionale menstruatia vine la 24 de zile. Inainte imi venea la aprox 30 de zile, dar aceasta perioada poate varia de la femeie la femeie.
Ai vreo problema in aceasta privinta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal tr sa vina dupa 28 de zile de cand s-a sfarsit menstruatia...insa rar se intampla exact!