| alina_8379 a întrebat:

Aceasta intrebare este pentru fete.Vi s-a intamplat vreodata sa va despartiti de un baiat iar apoi sa realizati ca ati gresit?

Răspuns Câştigător
| Change a răspuns:

Am avut un prieten pe care l-am intalnit intr-o tabara de o saptamana la munte si chiar l-am placut dar cu distanta era mai greu.AM asteptat ce am asteptat o luna,doua trei si el tot nu putea veni la intalniri si m-am despartit de el(era foarte suparat).Am regretat si dupa o luna am decis sa fiu din nou cu el (parea a fi cel mai potrivit baiat petrnu mine desi nu l-am prea vazut).
Sa vezi ironie,am regretat ca am fost prietena lui si prima oara si a doua oara caci am descoperit ca e un mincinos(mentionez ca ne-am intalnit in a doua perioada a relatiei cand i-am dat a doua sansa si era asa de dragut, cel putin asa parea caci la un moment dat am aflat ce mincinos este).
Raspunsul la intrebarea ta: NU, acum nu mai regret ca m-am despartit de vreun baiat caci am facut alegerea buna si stiu ca va fi cineva potrivit pe care inca nu il cunosc inca.

1 răspuns:
| Roberta a răspuns:

Da pentru ca de cele mai multe ori luam decizi radicale, fara sa analizam de fapt cum stau lucrurile cu adevarat. Uneori o facem fara sa ne dam seama cat de mult ne poate costa a decizie gresita, apoi ne dam seama cat de mult insemna aceea persoana decat dupa ce o pierdem. Mie personal mi sa intamplat.