La fata, nu cred ca trebuie vreo explicatie deoarece nici voi fetele nu a-ti prefera sa mergeti pe drum cu un mutant. Oricum daca vrei ceva mai amanuntit, ne uitam la tot(asta insemna si posterior/piept).
Fiecare baiat iti va da un raspuns al lui... si nu stiu cat te va ajuta. Mai bine incearca sa-l cunosti pe cel pe care il placi (banuisc ca de asta intrebi). Iata niste tipsuri care nu dau gres:fii ingrijita, gandeste de 10 ori si spune o data, fii vesela, nu bea niciodata mult, nu iti face un renume prost si incearca continuu sa evoluezi, sa mai inveti ceva despre orice te pasioneaza. Ca degeaba ai sani frumosi daca minte e goala. Se va folosi de corpul tau, dar pe tine nu te va pretui.
Pai ma uit din cap pina in picioare dar ce-i mai important ma uit la intelect
Degeaba dati voi atatea sfaturi...ca daca v-as arata cea mai urata fata din lume nu v-ati da la ea.O sa auzi diverse raspunsuri cu suflet, minte...dar pune-i la un test cu ce-am zis eu sa vezi ca este adevarat ce zic.
Eu cum duc o viata grea, pe mine ma vrajeste o fata cu problemele ei, viata grea ca macar ma intelege si eu o inteleg si apoi clar sa fie frumoasa si draguta dar fara fite
anonim_4396 întreabă:
DeeaFcsb întreabă: