Asa ceva nu se poate descrie! daca-ti-a picat cu "tronc" o fata nu trebuie sa fie din cauza corpului sau gesturile pe care le face in general... de obicei multi aleg cu ocii si nu cu inima, dar dupa acea regreta eu unu' nu ma uita la corp, conteaza acel sentiment se a te simtii in largul tau langa persoana iubita
Ce prefer la băieți?
Prefer să fie un băiat frumos (măcar puțin), să știe cum să se comporte cu fetele, să nu fie nesimțit, să nu mă ignore când este cu prietenii lui, și să nu fie unul care se uita doar la forme și gata (greu găsești un băiat care să nu se uite la forme). Și bine-nțeles, trebuie și să îmi placă de el.
Scuze ca intervin dar nu trebuie sa te rusinezi daca un baiat se uita la formele tale.Asta e bine inseamna ca te admira si este un semn ca ii place aspectul tau fizic, dar daca el este doar un porc si nu simte nimic asta e altceva
Nu m-aș rușina dacă un băiat s-ar uita la forme. Doar că mă enervează că majoritatea băieților se uită DOAR la forme și la aspectul fizic... Dacă nu ai forme, ești forever alone. Și cum eu nu prea am, cred că o să mor înconjurată de pisici
Eu prefer la fete: Sa fie de gasca, sa nu fie curve, sa fie dragute, desigur si un aspect placut ingrijit. Nu imi plac fetele care stau in grupuri de baieti, si fac toate porcariile lor (golani), nu imi plac fetele care fumeaza sau sunt prietene cu alcoolul (nu sunt contra sa bea ceva, dar sa fie cu masura, aici nu zic ca eu ma pot imbata ca un porc). Comportamentul conteaza in proportie de 40-50%.
Madalyna1996 întreabă:
alexalx1234 întreabă:
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: