Baiii, deci melodia asta m-a facut sa plang. Oricat esti de tare de smecher, melodia asta te ingenuncheaza, pentru ca oricat esti de tare in spatele tau a fost si poate este Mama. Pt ca a fost primul cuvant rostit, pentru ca ea avut grija de tine pana acum, ea n-a dormit nopti cand eram cu toii bolnavi. Respect!
Sentimentele sunt trairi fine mama e un cuvant mare :X intelegi?; x e cel mai scump lucru de pe pamant cum zice si acolo " iti mulutmesc ca mi'ai dat zile sa traiesc,,, sa zambeesc " clar melodia e adevarat o stiu de mult si cand o ascult mi se face pielea de gaina ti'am zis nu se poate comenta ce simti pentru cineva drag mai ales mama bafta
Mi-e frica stiu, cand te voi pierde mama, voi pleca cu capul sus usor sau in graba.Cu lacrimi in ochi inchid usa in spate si iti spun ma voi intoarce`
Respect Da'Cruz si Nick . Aceasta melodie iti rascoleste amintirii. Cum stateai pe afara si mama iti spuneai sa vii in casa, isi facea griji pentru tine dar tu nu o ascultai, spuneai ca exagereaza . Acele momente din viata pe care le-ai petrecut cu mama, acele momente in care credeai ca nu o mai suporti dar tot la ea te intorceai si tot ea te-a ajutat cand ti-a fost greu.
Mama este in majoritatea cazurilor primul cuvant rostit de copii. Ea are o privirea calda si ocrotitoare ce ne urmareste fiecare pas al vietii si ne indruma catre tot ce este mai bun!
Atat am avut de spus.
Mama te iubesc
Cea mai adevarata melodie...
Altceva nu stiu ce sa zic, m-a lasat fara cuvinte.