anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aceeași poveste... vorbesc cu un baiat foarte ok si se comportă foarte frumos cu mine dar nu-l pot uita pe baiatul acela cu care am vorbit acum acum un an si vorbim de 5 luni mai mereu. Acest baiat este destul de departe de mine si am vărsat lacrimi amare din cauza distantei..si de zilele astea plang incontinuu pentru ca nu o pot lua de la capăt..cu niciun baiat

Răspuns Apreciat de Editori
| Allin_Zallin_1992 a răspuns:

In primul rand, trebuie sa te intrebi daca el merita toata energia pe care tu o consumi suferind pentru el. Ai spune da normal ca merita pentru ca il iubesc si... Nu gandeste-te daca invers era situatia, el suferea la fel pentru tine? Fii sincera cu tine si accepta ca raspunsul este nu. Nu uita tu esti cel mai important om din viata ta. In primul si in primul rand trebuie sa te asiguri ca esti tu bine ca apoi sa poti sa vezi ce fac cei iubiti. In al doile rand, daca el te iubea nu lasa distanta sa va desparta. Facea pe dracu in patru si era langa tine indiferent de circumstante. De ce? Pentru ca asa face o persoana cand iubeste alta persoana. Totul pe el/ea. Si sa vezi ce frumos e cand chestia asta se intampla din ambele directii. Dar poate tu nu o sa il mai gasesti pe baiatul ala care ar putea sa iti aduca fericirea pentru ca esti prea ocupata sa suferi dupa un om pe care nu l-ai tinut nici macar o data in brate. Nu ai dormit nici macar o niapte cu el in pat, si aici nu ma refer la sex, ci pur si simplu sa dormi cu el in brate sa te trezesti a doua zi si el sa fie primul lucru pe care il vezi. Sa fie primul lucru care iti formeaza un gamd in cap dis de dimineata. Nu, tu suferi dupa niste vorbe. Deschide ochii. Prietena mea m-a parasit duoa 4 ani de relatie in conditiile in care eram non-stop unu langa altul. Si ne-am despratit fara certuri si am suferit amandoi, dar cumva am trecut si peste asta si am mers inainte. Daca eu am putut sa fac asta avand in vedere ca am avut ceva serios nu doar vorbe. Tu de ce sa nu poti. Aaaaa doar daca nu iti vrei binele. Vezi ca e posibil sa devii dependenta de suferita si sa nu mai vrei sa iti revi. Nu e de joaca cu asta.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Iti va trece, cand vei mai creste si vei realiza ca, relatile la distanta sunt oricum sortite esecului.

| ibaal a răspuns:

Si baiatul asta din cauza caruia plangi, ce parere are!? Este doar distanta ce va tine separati sau el nu te vrea?!

| xMAG a răspuns:

1.
Nu te lua după nimeni dacă simti nevoia sa plângi, poți sa plângi e normal pentru ca îți este dor de el. Nu contează distanta cine te iubește te așteaptă și îți spune cam asa "promiți ca nu întârzii prea mult voi fi aici toată viata" IOANA dragostea învinge întotdeauna.
2.
Dacă îl iubești in secret fără săi spui, el nu va veni niciodata. Și fără să știu prea multe din aceasta poveste îți zic asa. Când pleci la un drum și-ți urmezi inima i-ați și creierul cu tine. O zi minunata.

| Andreeush a răspuns:

Timpul vindecă rănile.
Cu timpul vei reuși să îl uiți.

| croissant a răspuns:

Trebuie sa iei o decizie. Gandeste-te la tine in primul rand de ce ai tu nevoie. De o relatie la distanță sau de cineva aproape de tine, sa fie langa tine, sa ieșiți. Am avut si eu două relatii la distanță si pot spune ca a fost o pierdere de timp. Succes in decizia pe care o vei lua.