| alabala a întrebat:

Aceeasi problema tipica de la liceu.sunt in clasa a 9-a la un liceu de prestigiu si de cand a inceput scoala am observat ca niste fete, din clasa a 10-a se cam uita urat la mine si de fiecare data cand trec pe langa ele incep susotelile.am auzit de la o prietena ca ele ma considera foarte fitoasa si increzuta.astazi la scoala, eram cu niste colege si radeam, cand am auzit la un moment dat : ui si la proastele astea.erau ele 3. dupa aceea, in alta pauza eram in holul principal cu colegele si ele erau la calorifer si pur si simplu ma studiau si strambau din nas.sau comentau. ui si la aia si alte chestii de genu oh go on Vreau sa va cer o solutie.cum sa intru in vorba cu ele si sa le intreb daca e vreo problema.pentru ca m-am saturat sa le aud cum comenteaza pe seama mea si nici macar nu ma cunosc. vreau sa isi dea seama ca eu nu am degeaba capu pe umeri, ca ele si am nevoie de cateva replici inteligente si amuzante.multumesc multt!

Răspuns Câştigător
| Zâmbărici a răspuns:

Pai cel mai bine ar fi sa le ignori...cred euthinking lasa-le pe ele sa stea cu barfitul pe holurile liceului si tu distreaza-te cu prietenele tale ...in fine si cand stramba din nas cand treci pe langa ele da-le un zambet mai arogantwinking

baftahappy

10 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Nu le spune nimic.Fi normala, tu insati.Nu trebuie sa te bagi in seama cu ele, pentru ca e clar ca nu te prea plac.
Cand treci pe langa ele si zic ceva de tine, zambeste-le ironic si treci mai departe.
Peste tot vor exista astfel de oameni, tu trebuie sa stii doar sa te feresti de eiwinking.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Incearca sa le tratezi cu indiferenta sau mergi la ele si intreaba-le daca te cunosc de undeva si de ce sosotesc cand te vad, esti cumva murdara pe fata si tu nu stii...

| juniper a răspuns:

Cel mai bine este sa le ignori, cei care barfesc nu au altceva mai bun de facut decat sa se bage in viata altora, ignora-le complet, n-au decat, tu doar fa-te ca nu le auzi si nu te uita la ele. Fi tu insati. Mi-a zis mama ca daca esti barfita inseamna ca esti interesanta.

| oz a răspuns:

Daca ai capul pe umeri...nu inteleg...de ce vrei ca ele sa stie, ca tu ai capul pe umeri?
nu le baga in seama...si lasa-le sa spuna...tot ce vrea inima lor.

| Stixie a răspuns:

Asta se numeste invidie.Persoanele care te critica si care critica felul tau de a fi, de a te imbraca si multe altele sunt invidiose. Vor doar sa te shimbe.Nu te lua dupa gurile rele.Doar tu sti cum esti, si nu ai nevoie de parerea nimanui.Asculta ce iti spun si ignora-le.Sau fale sa vada ca nu te doare nici macar putin din ce zic ele.Indiferenta doare cel mai tarewinking. Iti urez succes! Un msg daca mai ai nevoie de alte sfaturi.

Andreea

| ILikeToKnow a răspuns:

Indiferenta doare cel mai tare.Deci...IGNOR total devil big grin

| crd7 a răspuns:

2 bucati si kapot!winking

| mishu25mishu a răspuns:

Ignora-le, cand le vezi fii aroganta si aruncale o privire cu sictir asa ca sa moara de ciudawinking

| lucicx a răspuns:

"Probleme, Gogule?"

acum vorbind serios, se aplica ceea ce s-a spus mai sus. Indiferenta.

Răspuns utilizator avertizat