Cine a spus ca trebuie sa ai o relatie ca sa iubesti pe cineva? cei care au relati se iubesc? iubirea se naste din atractia chimica dintre el si tu, de ce nu vb cu el sa-i spui ca il placi asa in tacere imbatranesti
Ai sanse foarte mici. Nu poti sti cum te priveste el dupa toti anii acestia. Nu cred ca poti face altceva decat sa ii spui direct ce simti pentru el. Incearca sa stabilesti mai intai o relatie normala intre colegi cu el. Cand incepeti sa vorbiti, invita-l pe afara. Daca accepta, iesiti de doua-trei ori, pana cand crezi ca ati stabilit o comunicatie buna. Cand totul e gata, cauta un loc ceva ai linistit si mai romantic, vorbeste cu el si spune-i ce ne-ai spus si noua. Nu folosi cuvinte mari, nu ii reprosa lui nimic, nu comenta despre fumat, nu aminti ce nu ti-a placut din purtarea lui. Dar fa in asa fel incat sa ii transmiti intensitatea sentimentelor pentru el. Fii echilibrata, fara lacrimi, ai grija sa nu pari disperata. Daca te accepta, poti sa si plangi in bratele lui dar numai dupa.
Alternativa ar fi sa ti-l scoti din suflet. Gaseste-ti pe cineva. Gaseste-ti o preocupare care sa iti absoarba timpul. Fa-ti prietene cu care sa-ti petreci timpul. Stai cat mai departe de el.
Parca ai mai pus aceasta intrebare.
In principiu nu cred ca el are aceleasi sentimente fata de tine. Sau poate are, dar nici macar asta nu conteaza.
Ce pare sa te macine cel mai tare este faptul ca tu tii in tine. Si nu ii spui.
Practic ar trebui sa il iei si sa ii povestesti istoria. Mai mult sau mai putin ceea ce ai scris aici. In cuvinte simple, ca o deschidere.
Pentru tine chiar si un raspuns negativ ar fi mai bun decat sa tii in tine toata aceasta situatie.
Desi este foarte recomandabil sa vorbesti cu el fata in fata, cand sunteti doar voi doi... Daca simti ca nu poti, poti sa ii trimiti link-ul la pagina aceasta de pe TPU pe facebook sau pe ceva de genul acesta.
Sa citeasca singur. Oricum e bine sa incepi acum. Daca incepe o relatie cu alta fata o sa fie mai greu, in plus o sa fii vazuta precum una care s-a bagat in relatia existenta.
Repet, nu cred ca ai sanse oricum. Dar trebuie sa te descarci. Asa ca fa-o cat mai repede.
Fata draga, boala lunga moarte sigura, asa se zice. fa ceva clar legat de relatia cu el. ori calare ori pe jos. spune-i ca il iubesti, spune-i ca ti-ai dori foarte mult sa fiti impreuna acum ca ati crescut, incearca sa il atragi cumva la tine.
traiti-va iubirea cat se poate de frumos si cat se poate de mult.
mai bine sa suferi eventual dupa ce ai fost iubita decat sa suferi si in absenta iubirii pe care o ia alta si dupa ce te convingi ca ai fi avut poate o sansa.
succes!
nu mai incerca sa fii ce nu esti ca nu da bine si te oboseste fantastic de mult.
Eu zic sa ii zici si lui tot ce ne-ai zis noua aici si sa vezi reactia lui. Punem pariu ca o sa fie una pozitiva?
Uite ceti recoman eu incearca sa intri in vorba cu el cheama-l la o cafea sau la o tigara sa fiti voi amandoi zi ca iti pare rau de ce s-a intamplat in ani trecuti iau usor incercati sa redeveniti prieteni daca locuiti unu langa altu iesiti seara la un fum in fata blocului o sa te apropi de el si zi ce simti pentru el