Bună Alexandra,
Te cred și eu că te-ai speriat, o priveliște de felul acesta nu e niciodată plăcută și lasă urme adânci și pentru cel care doar se uită, nu și practică.
Persoanele care se taie cu lama sunt în situații foarte grele din viață și au ajuns într-o stare în care cred că nimic nu se mai poate rezolva. De obicei au fost dezamăgiți de prieteni, dezamăgiți în dragoste, respinși de părinți. Singurătatea aduce de multe ori cele mai nefericite hotărâri. În perioada adolescenței există o sete foarte adâncă după acceptare și aprobare din partea celor din jur, și este posibil ca băiatul pe care tu l-ai văzut să nu fi avut parte de niciunul din aceste lucruri.
Întrebi dacă vor să demonstreze ceva. Mulți vor să atragă atenția, nu în mod prefăcut, ci recurg la acest gest disperat pentru că prin alte mijloace nu au reușit să se facă auziți. Să îți pară rău după astfel de persoane și să te rogi lui Dumnezeu să îți dea putere să fii o prietenă adevărată celor din jurul tău. Poate printre cei cunoscuți de tine sunt oameni care se află pe aceeași margine a prăpastiei.
Îți doresc numai bine!
Cand corpul nostru primeste un impact, in cazul asta o taietura, elibereaza endorfine, acestea aduc placere organismului. Unii incep sa abuzeze, e ca un fel de drog.
Părerea mea este că trebuie să ai probleme mintale să faci acest lucru, să îţi provoci singur durerea doar că unele persoane se simt bine făcând asta. Probabil dacă sunt stresaţi sau supăraţi ei consideră că aceasta ar fi o soluţie.
Fac asta pentru ca sunt emo, si cei emo asa sunt ei cand li se pune pata...si sunt suparati nu vb cu nimeni se taie.
Uni cand se despart de iubitul lor sau de iubota lor primesc un junghi un inima cum ar venii mrg si incearca sa se omoare pentru ca ei asa cred ca este bine sau nu fac nimica rau... in fine eu cred de cuvinta ca nu prea ai avea minte daca faci asa ceva. multi oameni au facut asa dar sa stii ca multi sau uitat cam urat la ei. ca sa faci asa trebuie sa suferi din dragoste (nu ne. aparat) dar in fine cum am mai zis eu am prieteni care au incercat dar au fost opriti la timp daca ai prt care asa vor sa faca trebuie sa ii opresti si sa le explici ca multe fete sau baieti se vor desparti de tine si ca nu trebuie sa faci asa ceva :p
.Posibel are probleme familiare sau s-a certat cu iubitul/a din mai multe probleme poti sa faci asa ceva.Dar nu ar fi sa rezolvi certurile prin acest mod