Sincer e foarte frumos blog-ul si se vede ca scrii acele randuri din suflet. pe langa alte povesti pe care le-am tot citit pe alte blogguri povestea ta de dragoste pare sa fie speciala, nu stiu dc.:) sper ca il vei revedea in curand si iti vei rescrie gandurile pe blog. Bafta:) app nu cred ca trebuie ceva schimbat, sau daca ai putea sa pui niste poze mai artistice/mai "originale", uite un site cu poze f bune:
http://weheartit.com/
Mi se pare prea siropos, adica nu trebuie sa fie cu replici celebre luate de nu stiu de unde...si eu sunt romantica si ador cartile de dragoste dar sa-ti faci un blog bazat numai pe tema asta nu e tocmai o idee buna. mai bine ai pune ceva poze cu tine si cu prietenii tai si cateva descrieri despre viata ta ar fi ideal. parerea mea.
Buna. blogul tau este dragut dar pare mai mult ca un jurnal in care incerci sa-ti ineci durerea. si dorul de un anume "EL" pe care`l astepti de mult(zici tu) cu toate ca tot tu zici ca nu a trecut de fapt atat de mult timp precum pare. mm, asta e povestea "voastra" sau doar incerci sa faci un blog despre iubire unde sa ne regasim toti/toate? :*
Intrebarea asta ai mai pus-o si ieri!
Eu am aceeasi parere ii fumos asa cu este.
ale0409 întreabă: