Salut Mihai
Viața e o nenorocita,și poate acum simti ca moartea e o solutie,e doar un moment rau, nu trebuie sa renuti acum, nu te da bătut fără lupta
Sunt sigură ca în interiorul tau e un luptător, nu un las
Nu stii ce iti rezervă viitorul
Asta este parerea mea Eu zic sa te întorci în Ro, langa bunica ta, nu sti cat mai are de trait și e mai bine să stai cu ea
Stai calm man ca mai ai o viata intreaga inainte de trait. Mai lasa gandurile deoparte si gandeste situatia la rece. Nu prea am cu ce sa te ajut dar daca vrei contacteaza-ma in privat si iti trimit eu o suta de euro sa te duci sa dormi o noapte undeva si sa iei o masa calumea si poate iti vin idei mai bune.
Da-mi si mie 100 de euro sunt depresiv si nu am ce sa manac, nimeni nu ma iubeste )
Când am plecat de acasă i-am zis lui bunica mea că o să vin acasă cu bani și o să avem alta viață acum nici nu vreau să mă gândesc ce o sa-i spun lui bunica mea nici n-am curaj să mă uit în ochii ei.
Mă gândesc cam plecat de 5 ori în străinătate și acum nici în România nu o sa fac nimic, o să mă sinucid o să las durere și suferință, tata mort eu mort o să îi rup sufletul de durere bunici mele, mă gândesc la ea mereu ce face daca o sa fac gestul asta o sa o bag in pământ de supărare, îmi este mila de ea și nași vrea doar fac sa sufere după mine, îmi vine sa plâng dar ce sa mai fac că numai știu of of of inima mea mă mir că mai stau in picioare, doamne numi știu de mine ce sa fac și unde șo iau
Nu mă mai pot lupta cu viața nimic nu merge nu munca nu bani nu iubita nu tata nu mama nu nimic m-am saturat și simt din suflet că numai am putere să mă ridic de jos,
Am un plan care de mult timp aștept să-l pun in aplicare
Am să pun capăt până la urmă, m-am saturat nu mai pot trai așa sunt un gunoi nimeni și nimic nu ar da doi bani pe mine,
Nu mi-e frica de moarte mi-e frica că nu știu ce este din colo de moarte in lumea eterna daca ard in iad așa cum am auzit sau devin un înger, Acasă la mine în baie in cada o sa fac sa fie o moarte ușoară și fără durere,
Oricum acum când mă duc acasă o să mă certe sigur bunica cam plecat și am venit fara nimic bani.
Mie imi pasa de tine si pot spune din inima mea ca faci un lucru rau ca te gandesti la sinucidere.Te iubesc Mihai!