| Jorah a întrebat:

Acesta va fi primul an de liceu pentru mine. (boboc). Si vreau sa va intreb ceva : la scoala mea, "uniforma" inseamna o camasa albastra, nu conteaza ce fel de pantaloni porti, dar camasa sa fie albastra.

Si vreau sa va intreb, imi pun camasa albastra, si ce pantaloni si ce incaltaminte sa imi pun? E un liceu mai de "fite" asa :3

Sunt baiat, 15 ani. Mersii mult.

13 răspunsuri:
| ioanaioana a răspuns:

Liceu de "fite"? Pana la urma tu de ce mergi la scoala? Ca sa impresionezi? Sincer, urasc oamenii ca tine!

| GreenBubble a răspuns:

"Liceu de fite", cand aud cuvintele astea...
De ce e liceu de fite? ca sunt 10 cocalari, de bani gata care vin cu masina si se "sparg in figuri"laughing)? Si pitipoance cat cuprinde?
o_O Mi se pare o tampenie, mergi la scoala ca sa-ti vada x si y masina sau, in cazul fetelor chilotii.laughing
Si eu in a-9a am nimerit intr-un "liceu de fite" si cand am vazut cata ipocrizie, m-am transferat, intr-un "liceu de oameni normali"laughing).
(^_^)
Cat despre tinuta ta "de fite" ai putea sa incerci niste panaloni albi / negri si incaltaminte care sa se asorteze...

| RexCuParuCret a răspuns:

Server Nou foarte smecher fratilor cel mai bun dintre toate incercate de mine adresa 93.119.26.216:7777 players : 11/100! GreeTiger

| Boubayern a răspuns:

Eu zic sa te imbraci cum iti place tie in ce haine te simti tu bine si dupa cat iti permite bugetul...Nu conteaza ce haine porti, conteaza ce fel de persoana esti! Tine minte asta!

| MunyLeka a răspuns:

Casual, nu da niciodata greshappy nu prea sport, nu prea elegant. Dar nu uita ca daca vrei sa-ti faci o reputatie buna in liceu nu trebuie doar sa te imbraci bine, trebuie si sa dai dovada printre altele de istetime (inteligenta cu siguranta te va ajuta si cu fetele dar si sa iei note marihappy

| ioanaioana a răspuns (pentru MunyLeka):

Daca vrei sa-ti faci o reputatie buna in liceu nu trebuie doar sa te imbraci bine? Pe bune? Esti vraiste vai si amar de tine! Cata ipocrizie, cei ca tine nu o sa ajunga niciunde in viata. Tot pe banii parintilor veti fi

| MunyLeka a răspuns (pentru ioanaioana):

HMM? cred ca m-ai inteles gresit, eu i-am spus ca NU ESTE DE AJUNS sa se imbrace bine! te rog citeste mai atent mesajul inainte sa arunci cu vorbele aiurea...

Ti-am inteles perfect mesajul, tu ai scris ca nu este de ajuns sa se imbrace bine- deci din mesajul tau rezulta ca trebuie sa se si imbrace bine. Adevarat?

| MunyLeka a răspuns (pentru ioanaioana):

Pai daca ma intrebi pe mine, raspunsul meu e nu, nu trebuie sa te imbraci bine ca sa ai o reputatie buna. Din pacate nu toti oamenii gandesc la fel, majoritatea sunt influientati de anturaj, de ce vad la tv si prefera sa fie ca ceilalti ca apoi sa nu se rada de ei ca nu ar fi bine imbracati.
Acum ceea ce am incercat eu a fost sa-i sugerez ca pe langa un rau sa faca si un bine (sa se tina de carte). Sunt sigura ca e mai bine uneori sa gresesti singur ca sa te convingi ca ceva nu e bine..de cele mai multe ori cand un lucru este interzis sau cand o persoana este jignita ca vrea sa faca ceva, acea persoana mai tare-si va dori sa faca acel lucru.

Aha ok am inteles ce vroiai sa spui dar la chestii de genu asta(la ce vrea el) nu pot sa nu fiu dura cu el, sunt atat de multi ca el si deja m-am saturat

| Jorah explică (pentru ioanaioana):

Ai de voi, se vede ca e un site de tot. intreaba omu ceva, gata sariti in cap cu raspunsurile voastre de "viata", v-am intrebat cu ce ar merge sa ma imbrac la o camasa albastra, tu cu ce dracu ma iei? Ai de. mea.

| Utilizator600cmc a răspuns:

Frate, dupa cate vad. Ai poza cu gay-ul ala de Justin Bieber, nu am ce sa-ti sugerez tie. Niste pantaloni roz multai, eventual niste egari.Un liceu mai de "fite"? Da unde te crezi? Imbraca-te ca Justin Bieber si toata lumea o sa te trateze cu " Respect ", o sa ai o reputatie.Cum poti sa ai poza cu ala? Mai ai si 15 ani, ce faci? Asculti melodiile lui si te bucuri cand scoate una noua? Imbraca-te cu ce vrei, tot urat o sa fi! Peace!

| Jorah explică (pentru Utilizator600cmc):

Nu va mai dati cu parerea, voi ofticatilor, invidiosilor, habar n-aveti nimic despre nimeni, esti un vagonist inutil pentru societate, dati un glont in cap si oftica-te.

Si daca justin bieber e gay cum zici tu, apasa pe linkul-rile cu pozele de mai jos :

http://25.media.tumblr.com/tumblr_mbcvi9pOe61rviwqzo2_250.png
http://25.media.tumblr.com/......o3_500.jpg
http://24.media.tumblr.com/......o5_400.jpg
http://25.media.tumblr.com/......o2_500.jpg

Tot gay e a?=]]] ai de.