1 – "La ce te gandesti?" bineinteles, raspunsul corect la aceasta intrebare este, "Imi pare rau daca am fost ganditor, draga. Ma gandeam doar ce femeie blanda, buna, iubitoare, atenta, frumoasa esti si ce barbat norocos sunt ca te-am intalnit."
2 – "Ma iubesti?" Raspunsul corect la aceasta intrebare este, "Da." Pentru aceia care simt nevoia sa dezvolte, pot raspunde, "Da, draga." Raspunsurile gresite includ:
3 – "Sunt grasa?" Raspunsul barbatilor corect la aceasta intrebare este sa spui increzator, "Nu, bineinteles ca nu" si sa parasesti incaperea imediat
4 – "Crezi ca e mai frumoasa decat mine?" In intrebare "ea" poate fi o fosta prietena, o trecatoare la care te uitai atat de fix, incat era cat p’aci sa produci un accident de circulatie sau o actrita dintr-un film pe care abia l-ati vazut.
5 – "Ce ai face daca as muri?" Raspuns corect: "Draga mea iubita, daca s-ar intampla asa ceva, viata nu ar mai avea sens pentru mine si neaparat ma voi arunca in fata primului camion pe care l-as intalni."
1 La nemurirea sufletului.
2 Vorba vine
3 Nu, dar nu ar strica sa mai dai jos 2-3 kg
4 Nici vorba! Ce dracu`, doar va aflati la polul opus
5 M-as gandi ca esti sus in ceruri si ti-ai dorii sa fiu fericit, asa ca incerc sa iti indeplinesc dorinta