Nu nu meritai.sunt unele persoane care chiar daca ai dreptate. daca nu spui ce vor sa auda iti da stupidsau poate o fi cineva care iti poarta pica si iti da stupid fara sa meriti.si eu la unele intrebari.am postat raspuns si cateva persoane mi-au dat folositor.si inteligent si s-a gasit o persoana sa imi dea stupid.nu ai ce sa faci.ar trebui sa se faca o chestie aici pe TPU sa afli de la cine ai primit acele voturi
Ce'ti mai place sa fii pupata in orificii!
Da, ai meritat stupid pentru ca esti absurda si ai impresia ca oricine face sex e un animal in calduri! Nu inteleg care e faza cu "narui viata unui copil". Nu orice copil are o viata naruita.Probabil tu ai avut o copilarie grea si acum crezi ca orice copil e chinuit.
Imi pare rau pentru tine! Sper sa treci peste problemele tale.
Unii dau stupid numai pentru ca nu le place formularea raspunsului. Dar n-ar trebui sa iti faci probleme.
Daca ai 10 stupid la un raspuns, inseamna ca intr-adevar ai zis ceva aiurea, dar asa, probabil era doar un cretin ratacit.
Se pare ca ai dusmani, asta e acum, nu te consuma, sunt persoane care daca le spui adevarul, se supara
Nu. Ti-ai iesit putin din minti, dar in cazul respectiv...eu cu greu m-am abtinut sa n-o fac. Dupa parerea mea, oamenii care isi fac lucruri de genul asta cu mana lor, nici nu ar trebui sa indrazneasca sa ceara ajutor.Pentru a face ce vrei, platesti.