Asta e o problema delicata, daca ai foarte multe atunci e o problema si trebuie sa te duci la dermatolog sa iti dea ceva POTRIVIT PENTRU TINE.Nu mai cauta retete pe net ca iti pierzi timpul, majoritatea nu o sa-ti foloseasca la nimic sau o sa-ti faca si mai rau.Tot ce trebuie sa faci e sa-ti ingrijesti tenul cu atentie si niciodata,dar niciodata sa umblii la ele,sa le spargi sau mai stiu eu ce pentru ca o sa-ti apara si mai multe si o sa ramai cu semne urate. Daca nu este o problema grava, adica nu ai multe, lasa-le asa ca toti adolescentii se confrunta cu problema asta, o sa treaca de la sine.Dar daca e o acnee severa du-te la un dermatolog pentru ca e mai usor sa scapi acum de ele decat sa te chinui apoi sa scapi de semnele urate de pe fata.
Ti-o spun din proprie experienta.
Eu am scapat de ele cu Zineryt, dar nu stiu daca functioneaza si in cazul tau.Bafta.pup
Un remediu natural si foarte bun (testat de colege de ale mele si de membri ai familiei mele) ar fi sapunul cu sulf (de la farmacie 7-10 ron). Te spel si dimineata si seara si daca ai timp de mai multe ori. Si in timpul zilei aplica comprese calde pe zonele cu probleme. (de mai multe ori) SI pentru o vindecare mai rapida pregateste un ceai de musetel (nu PLICULETE ci PLANTA) si o sa ai nevoie de un prosop. Poate ai auzit e aceasta metoda, iti pui fata si acoperi totul ca sa nu iasa aburii. Schimba-ti fata de perna mai des, nu folosi CREME decat cele speciale. Sper ca te-am ajutat!