| Anxx a întrebat:

Acneea mi-a distrus viata. O am de ani de zile(acum am 19 ) si cred ca am aruncat bani pe doctori si medicamente cat pentru a-mi cumpara o masina(metaforic vorbind )straight face. Sincer numai stiu ce sa mai fac, sunt intr-o depresie continuua din aceasta cauza, si chiar ma gandeam sa ma sinucid pentru ca numai pot suporta sa-mi vad fata ca arata in asa hal. Din cauza acneei nu am noroc nici in dragoste(nu am reusit sa am nici un prieten), nici in plan profesional, nici in relatiile cu oamenii(nu am deloc incredere in mine, si cred ca e si normal), in nimic. In concluzie aceasta boala mi-a distrus toti anii de adolescenta care pentru unii sunt cei mai frumosi. crying(( exista oare vreo cale pentru a avea si eu o viata normala?

4 răspunsuri:
| sinx a răspuns:

Eu am un amic care a scapat de acnee cu laser. Stiu ca o facea gratuit, nu dadea nici un ban. Si mai e si leacul babesc. sex cat de mult.

| sinx a răspuns:

Sau mai e varianta cu anticonceptionale. cica ar mergewinking

| Anxx explică:

Am incercat si cu anticonceptionalele si tot n-a mers.

| 99rap a răspuns:

Daca esti din Bucuresti mergi la Institutul Cantacuzino. Acolo iti prepara un autovaccin special pentru tipul de bacterie pe care il ai in corp(asta dupa o analiza facuta de ei care dureaza o saptamana) si determina aparitia acneei. Analiza initiala costa 35 de lei iar prepararea autovaccinului 210 lei. Da rezultate sigur happy Sper sa te ajute.