Eu cred ca gandesti cat se poate de corect. Atata timp cat tu nu simti nevoia de a avea o prietena la varsta asta e totul in regula. Si e chiar frumos sa auzi de la un baiat ca o asteapta pe "ea". Gasesti mai rar baieti de genul asta. Si sa nu te iei absolut deloc dupa colegii tai pentru ca asa cum ai spus chiar tu ei nu sunt maturi nici d.p.d.v. mintal si sentimental cu atat mai putin. Eu iti recomand sa nu ii lasi pe ceilalti sa te schimbe absolut deloc. Pentru ca te asigur ca cea pe care o astepti va aprecia aceste lucruri la tine.
Servus @BogdanDK!
Tu vezi-ți de drumul tău, la vârsta aceasta trebuie să te bucuri de adolescență, să-ți perfecționezi pregătirea. Ceilalți nu vor fi alături de tine în cazul unor eșecuri, așa că te felicit pentru modul rațional în care privești lucrurile.
O seară cu zâmbet să ai!
Gandesti normal nu esti un ratat.
nu-i baga in seama atunci cand esti pregatit fa-ti o prietena.
aia sunt ratati da tu nu trebuie sa asculti de nimeni mai ales de ei.
Ai 16 ani oadat in viata si bucura-te de acestiani si eu cred ca 90% din fete vor ashtepta ca tu sa faci primul pas asa ca daca vei m-ai ashtepta mult itivei pierde adoleshcentsa degeaba.Eu te-as sfatui sa risti un pic si in plus ai 16 ani tu trebuie sa iti faci o prietena sa ai parte de primul sarut sincer iti pierzi cea mai frumoasa perioadata din viata.Sa gindestimatur va mai trebui in viata asa ca nu gindi asa de pe acum.
Twister09 întreabă: