| JensenB a întrebat:

Actuala mea problema este urmatoarea:
Am 16 ani, nu am avut o prietena sau ceva pe aproape.
Eu consider ca la 16 ani nu am nevoie de o prietena.
Eu din fire sunt mai retras pana cunosc persoana in cauza.
Sincer cu fetele nu ma prea arunc deoarece, eu vreau sa o astept pe "ea" banuiesc ca vreau ca prima oara sa fie special intr-un fel.

Am fost acuzat de nenumarate ori de catre colegii mei ( cls a 9 a ) care mare parte dintre ei nu sunt maturi mintal, ca sunt un ratat pentru toate cele de mai sus.
In cartier am un singur prieten din cati am avut, mare parte s-au mutat si ceilalti sunt pe langa mine.
acum intreb, eu am o gandire decenta sau colegii mei au si dreptate?

Răspuns Câştigător
| Andreea028131 a răspuns:

Eu cred ca gandesti cat se poate de corect. Atata timp cat tu nu simti nevoia de a avea o prietena la varsta asta e totul in regula. Si e chiar frumos sa auzi de la un baiat ca o asteapta pe "ea". Gasesti mai rar baieti de genul asta. Si sa nu te iei absolut deloc dupa colegii tai pentru ca asa cum ai spus chiar tu ei nu sunt maturi nici d.p.d.v. mintal si sentimental cu atat mai putin. Eu iti recomand sa nu ii lasi pe ceilalti sa te schimbe absolut deloc. Pentru ca te asigur ca cea pe care o astepti va aprecia aceste lucruri la tine.

4 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @BogdanDK!
Tu vezi-ți de drumul tău, la vârsta aceasta trebuie să te bucuri de adolescență, să-ți perfecționezi pregătirea. Ceilalți nu vor fi alături de tine în cazul unor eșecuri, așa că te felicit pentru modul rațional în care privești lucrurile.
O seară cu zâmbet să ai!

| Ralluca25 a răspuns:

Gandesti normal nu esti un ratat. laughing
nu-i baga in seama atunci cand esti pregatit fa-ti o prietena.
aia sunt ratati da tu nu trebuie sa asculti de nimeni mai ales de ei.
happy

| OlGuTsIkA_3343 a răspuns:

Ai 16 ani oadat in viata si bucura-te de acestiani si eu cred ca 90% din fete vor ashtepta ca tu sa faci primul pas asa ca daca vei m-ai ashtepta mult itivei pierde adoleshcentsa degeaba.Eu te-as sfatui sa risti un pic si in plus ai 16 ani tu trebuie sa iti faci o prietena sa ai parte de primul sarut sincer iti pierzi cea mai frumoasa perioadata din viata.Sa gindestimatur va mai trebui in viata asa ca nu gindi asa de pe acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ai dreptate ar fi bine ca toti baietii de varsta ta sa gandeasca asa dar mai rar... daca tu nu vrei sa ai o prietena e alegerea ta.nu te poate obliga nimeni.imi place cum gandesty. sincer