| JensenB a întrebat:

Actuala mea problema este urmatoarea:

Am 16 ani, nu am avut o prietena sau ceva pe aproape.
Eu consider ca la 16 ani nu am nevoie de o prietena.
Eu din fire sunt mai retras pana cunosc persoana in cauza.
Sincer cu fetele nu ma prea arunc deoarece, eu vreau sa o astept pe "ea" banuiesc ca vreau ca prima oara sa fie special intr-un fel.

Am fost acuzat de nenumarate ori de catre colegii mei ( cls a 9 a ) care mare parte dintre ei nu sunt maturi mintal, ca sunt un ratat pentru toate cele de mai sus.
In cartier am un singur prieten din cati am avut, mare parte s-au mutat si ceilalti sunt pe langa mine.
acum intreb, eu am o gandire decenta sau colegii mei au si dreptate?

5 răspunsuri:
| Maya. a răspuns:

Da.Gandesti bine.Dar poate nu ar trebui sa stai si sa o astepti pe acea "ea"...Eu cred ca 16 ani e o varsta la care ar trebui sa incepi sa te distrezi,fie doar si sa iesi cu o fata, fara vreo anumita obligatie...

Colegii tai nu ar trebui sa te critice, mai ales pentru modul matur in care gandesti.Ei intr-adevar sunt niste imaturi daca afirma ca esti un ratat.

Mult succes!

| Gabitzzza a răspuns:

Da tu gandesti logik. Colegii tai au o problema ce ii intereseaza pe ei ce se baga ei in viata ta... Nu esti singurul da si eu sunt fata am aproape 14 ani si e la fel ca si la tine numai ca nu le permit colegilor sa se bage ei in treburile mele stii cum e PRIMA DRAGOSTE NU SE UITA NICIODATA! asa ca da ai drepatate peste ani si ani sa nu iti fei rusine ca uite-o ma si pe asta a fost prima mae prietena si sa iti fie rusine cu ea pentru ca e prima fata cu care vei fii intr-adevar ea trebuie sa fei mai deosebita la fel zic si eu. Ia intreaba-i tu pe colegii tai sa vezi ca majoritatea voi ocoli fata cu care s-au srautat prima data sau cu care au fost prima data pentru ca nu s-au uitat bine la ea si au tres concluzii pripite. Mult noroc in continuare!

| Alexiyaaaa a răspuns:

Eu cred ca te gandesti la viitorul tau...doar uh poti decide ce vrei sa faci cu viata tah.winking

| unknow a răspuns:

Buna >:D<
in pr. rand u nu poti numi asta `o prolema`,. o prietena ti faci atunci cand simt nevoia:*
esti u baiat special sa stii! daca u nu sim artrctie si iubire,. stiu si eu DRAGOSTE pentru. nicio fata... nu`i o `problema`,.
chestia e sa ii lasi in pace pe e! ei sunt ratati! mai degraba o fata ar sta ca n baiat ca tine dek ca aurolaci ca ei;)

hay! capu` sus,.si cand o s-o vez pe ``ea``,. sa nu intarzii cu trandafru`! da?!

te pwwwp :* papa

| Közmyn17_5572 a răspuns:

Cand am citit povestea ta, ma gandeam la cat de mult seamana, izbitor cu a mea. Nu e nimic gresit, pur si simplu esti un baiat responsabil, serios, care nu sta si invarte fetele pe deget. Nu trebuie sa iti faci probleme din punctul asta de vedere. Fata care intr-adevar te va cuceri, cu siguranta, va fi si ea la randul ei pe masura ta. Din punctul de vedere al prieteniilor cu ceilalti, gandeste-te ca prietenia dintre 2 oameni (adica, amicitie) nu se bazeaza pe cate prietene a avut unul sau altul, ci pe cu totul alte lucruri. Depinde fiecare cum gandeste acum. In rest, nu iti mai fa probleme, va veni si vremea cand le vei da la altii peste nas cu fata cu care ai sa umbli.