| A_2738 a întrebat:

Acum 1 luna am cunoscut un baiat, prin intermediul unui fost coleg.Aces baiat, A, ma placea foarte mult la momentul respectiv si a facut rost de id meu.Am vorbit cu el o singura data.La inceput nu mi s-a parut interesant, dar cu timpul l-am mai vazut si am inceput sa-mi schimb parerea.In urma cu 3-4 zile, ne-am intalnit din intamplare si mi-a zis ca se duce sa se vada cu iubita lui, in fine...am zis ca e ok. Apoi, am observat ca mi s-a pus pata pe el:X.Azi am vorbit cu el pe mess si mi-a zis ca tema (invromentul)potrivita pentru convorbirea noastra e cea cu inimnioare si pupici :X:*, ceea ce mi-a dat de inteles ca inca ma place?! la final, mi-a zis ca trebuie sa plece la o fata sadsi nu mai stiu ce s inteleg.pe de-oparte, cred ca vrea sa ma faca geloasa, pe de alta nu stiu ce sa inteleg...sadastept parerile voastre! dau funsa :X

6 răspunsuri:
| RaDupc12 a răspuns:

Pai si care e intrebare?

| RaDupc12 a răspuns:

Pai eu as spune ca ori vrea sa aiba doua prietene deci faci ce crezi tu

| LoveInTheDark a răspuns:

Pai spune`i si tu ca te intalnesti cu un baiat...Fa`l si tu pe el gelos happy

| MyNameIsNotImportant a răspuns:

Vrea sa vada cum reactionezi(daca esti geloasa sau nu. daca esti geloasa ii dai de inteles ca il placi) si poate ca el a observat ca tu nu aveai interese pentru el l-a momentul respectiv si si-a cautat pe alta(actulala iubita) dar daca tu ii arati ca il placi si u poate o lasa pentru u smug pentru ca se vede clar ca u esti inaintea aleia pentru el, dar se multumeste si el cu ce primeste. Baftawinking

| DeliaDaniela a răspuns:

Prefa`te ca nu te deranjeaza absoult deloc faptul ca se intalneste cu o alta fata, poate asa va avea curajul sa iti spuna in fata ca te place! iar daca nu, cred ca" RaDupc12" are dreptate... vrea sa aiba doua prietene in acelasi timp! Mai bine lasa-l pe el sa faca primul pas, iar tu fi mai indiferenta fata de elwinking

| A_2738 explică:

Faza e ca de cate ori ma vede si eu nu, vine la mine sa vorbim love struck