Da ai dreptate ca a-ţi pierde virginitatea nu-i tot aia cu a-ţi începe viaţa sexuală dar la tine văd că e tot aia şi iese contradicţie de acolo ca nu mai înţelege nimeni nimic recomand să mergi la doctorul de familie să îi ceri un test de sarcină (poate ţi-l dă gratuit te va înţelege)
Cand ti-ai inceput viata sexuala nu v.ati protejat, cand ti-ai pierdut virginitatea erati protejati...erai sau nu?
Deci,toate astea s-au intamplat in aceeasi saptamana..Cand eram virgina am folosit prezervativ(in ziua urmatoare am vazut sange,cheag de sange, unu micut) si in urmatoarea tura nu am folosit prezerevativ, ideea e ca nu am facut sex pur si simplu ne-am sarutat si am introdus penisul in mine pentru cateva secunde si dupa l-am scos, atat, pot ramane insarcinata?
Sangele poate aparea in momentul actului(daca ai fost virgina)sau la cateva zile dupa, ideal ar fi sa folosesti prezervativul de fiecare data cand aveti un contact sexual, fie de 1 min sau 10 minute. Daca nu a ejaculat, nu ramai insarcinata, dar exista riscul de a lua BTS.