| CiocolaticaDulshee a întrebat:

Acum 2 ani un baiat din scoala mi-a spus ca ma place, iar eu i-am zis ca mie nu imi place de el si l-am tratat putin mai urat in sensul ca i-am zis ca nici prieteni nu vreau sa fim, ca nu ma intereseaza deloc prezenta lui, ma rog. Acum de cateva luni am inceput sa am sentimente pentru el, am inceput sa il plac, am vorbit de cateva ori dar doar despre scoala si mi se pare chiar de treaba, iar cand trec pe langa el se uita mereu la mine, as vrea sa ii spun ca il plac dar nu stiu ce sa fac, mi-e cam naspa acum sad

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa cum zici aici poti sa-i zici in fata lui chiar daca iti tremura mainile sau vocea tu poti.

| ElenaSA a răspuns:

Acum este randul tau sa faci pasul, sa-i spui sau sa arati ce simti. Daca l-ai respins candva nu va mai veni sa-ti spuna ca te place.

| anonima01 a răspuns:

Intotdeauna este bine sa lasi o portita deschisa! Faptul ca i-ai zis ca nici prieteni nu vrei sa fiti prieteni la afectat cu siguranta. Ar trebui sa vorbesti cu el si sa ii spui ce simti, bineinteles cerandu-ti scuze pentru ce ai zis in trecut.

| MassEffect a răspuns:

Eu daca as fi in locul baiatului ala nici macar nu te-as baga in seama, adica sincer nu meriti, nu i-ai dat nici o sansa atunci ...si ma intreb oare de ce? Oricum daca reusesti sa fi impreuna cu el, nu il face sa sufere din nou.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A câştigat între timp la Loto, sau ce motive ai avea să simţi ceva pentru el acum, iar acum 2 ani nu aveai?

| darriya a răspuns:

Iesi cu el la film,invita-l tu, spune-i ca ti-ar placea sa vezi un film insa nu ai cu cine, si singura ti-e aiurea sa te duci, cu siguranta va accepta si de acolo va face el pasul, sau te va conduce acasa el.