anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum 2 luni am cunoscut un baiat, prin intermediul unui fost coleg.Aces baiat, A, ma placea foarte mult la momentul respectiv si a facut rost de id meu.Am vorbit cu el o singura data.La inceput nu mi s-a parut interesant, dar cu timpul l-am mai vazut si am inceput sa-mi schimb parerea.In septembrie, ne-am intalnit din intamplare si mi-a zis ca se duce sa se vada cu iubita lui, in fine...am zis ca e ok. Apoi, am observat ca mi s-a pus pata pe el:X. Apoi, la ceva timp, am vorbit cu el pe mess si mi-a zis ca tema (invromentul)potrivita pentru convorbirea noastra e cea cu inimnioare si pupici :X:*, ceea ce mi-a dat de inteles ca inca ma place?! la final, mi-a zis ca trebuie sa plece la o fata si nu mai stiu ce sa inteleg.pe de-oparte, cred ca vrea sa ma faca geloasa, pe de alta nu stiu ce sa inteleg...Bun.asta a fost la inceput! stiu ca sunt o pustoiaca si probabil ca sunt indragostita lulea, dar e foartea greu pentru mine si nu stiu cum sa-l fac sa inteleaga ca il plac foarte mult, mai ales in ultimul timp cand eu il ma intreb ce face pe mess, se bucura imi da cativa din astia :*tongue si apoi zice ca trebuie sa plece. pur si simplu sunt daramata.ma poate lamuri cineva?! este totul in capul meu, oare? sau ma iubeste pe ascuns? FUNDA mARE!:X

2 răspunsuri:
| A_2738 a răspuns:

Fata in fata, e super rusinos, dar cand ma intorc cu spatele ma priveste :X si asta ma inebuneste complet happysi m-a intrebat si cu ajung eu la liceu si unde imi e iubitul (pe atunci) ...deci nu stiu sigur ce sa zic, in orice caz, multumesc pentru sfat :*

| diulia a răspuns:

Pai ar trebui sa vorbesti cu el fata in fata si sa-i spui tot ce simti.si sa-l intrebi daca iti impartasestre sentimentele.asa pe mess nu poti afla ce crede.fii atenta si la libajul corpului:. parerea mea e ca te place.insa nu poti fi sigura
sper ca te-am ajutat.
funda?