Buna,decizia ta poate fi jumatate pozitiva, jumatate negativa.Asta pentru ca painea contine tot felul de euri, nu e la fel ca painea pe care o faci acasa si stii ce anume bagi in ea, ce ingrediente folosesti.Insa,este importanta deoarece,daca mananci fara paine,o sa ti se faca foame mai des[cel putin mie asa mi se intampla].Cel mai bine ar fi fie sa consumi cate o feliuta si jumatate la masa, fie sa consumi doar paine facuta in casa.Iar daca nu iti place niciuna dintre aceste variante, daca tu te simti bine de cand ai inceput sa nu mai consumi paine, poti continua, atata timp cat respecti mesele principale ale zilei si te hranesti corespunzator.Pa-pa!
Sint multi care nu mai maninca piine dar atentie, trebuie sa consumi carbohidrati obligatoriu!
Daca nu-i mai iei din piine, macar mananca cereale cit mai putin prelucrate cu iaurt. 3 linguri de tarite de ovaz/ fulgi de ovaz sau hrisca cu iaurt zilnic ( le gasesti la plafar);
Cerealele se lasa in iaurt cam o ora si apoi maninci pasta aia; le poti alterna saptaminal.
Daca tu te simti bine. Si nu ai nici-o problema. Zic eu ca poti contina.
Sper ca te-am ajutat!
Pai cum sa te imbolnavesti? Vegetarienii se imbolnavesc? Din contra, sunt mult mai sanatosi
E mai sanatos deoarece si painea contine E-uri si altele.Chinezii sunt foarte sanatosi si nu mananca paine, dar mananca fructe, legume, multe specii de animale si orez.In plus de asta o sa si slabesti.
Nu o sa te imbolnavesti. E corpul tau si tu decizi ce vrei sa mananci.
Cu toate astea cred ca o sa iti fie cam greu sa renunti definitiv la paine , dar daca crezi ca o sa rezisti e chiar ok
Am renuntat la ea definitiv si nu mi-a fost greu absolut deloc.
anonim_4396 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: