Nu stiu ce sa spun, incearca sa iti petreci mai mult timp cu prietenii tai, o sa te ajute sa uiti aceasta relatie.
Poate nu e vina ta. Fetele sunt complicate, la fel ca si iubirea. Poate are si alte probleme in viata ei de care se ascunde si nu vrea sa ti le spuna pentru ca ii este frica ca ai sa o judeci. Din cate se vede tu chiar ai tinut la ea, spune-i doar ca nu are de ce sa ii fie frica, ca poate sa iti spuna orice si ca nu ai sa o judeci ci ii vei fi aproape. Daca e sa sfarsiti impreuna, se va intampla, nu acum, dar poate intr-un final.
E posibil sa te iubeasca si sa se fi saturat de toate certurile si de toate suferintele pe care le-a dus pana acum singura si pur si simplu sa se dea batuta si sa lase totul.Desi daca te-ar fi iubit cu adevarat nu ar fi lasat totul asa pur si simplu, s-ar fi luptat pana in ultimul moment. Legat de mintit, nu stiu ce sa zic, o persoana care te iubeste nu te minte asta ii clar numai in cazul in care vrea sa te protejeze dar avand in vedere ca te-a mintit de mai multe ori nu a fost ca sa te protejeze.Acuma eu nu cunosc situatia ori te iubeste dar este mica si nu stie cum sa se comporte, ori nu te iubeste si nici nu te-a iubit.
Sfatul meu ar fi sa incerci sa iti gasesti pe altcineva sa petreci mai mult timp cu prietenii, sa faci chestii in asa fel in cat sa nu ii mai simti asa de tare lipsa. Avand in vedere ca ea a decis sa puna capat, daca te iubeste se va intoarce dar daca nu, nu.Eu zic sa nu astepti dupa ea pentru ca poate nu merita.
Succes
Diorrus întreabă: