| KaterinaPetrova a întrebat:

Acum 2 zile am fost la mare cu pr meu si ne-am dat in centrifuga si dupa aia am vomitat pe iubitul meu si l-am facut pe haine de voma:-s.si de atunci numai vb cu mine deloc. ce pot sa fac. va rog ajutati-ma cu un sfat!

Răspuns Câştigător
| CLau8GeRrY a răspuns:

Pai ala nu e prietenul tawstraight face pai la mine daca persoana iubita vomita pe mine, cred ca muream...de raslaughing. incearca sa-i ceri scuze,spune-i ca a fost un accident, ca u nu ai vrut sa faci asa ceva, doar ca nu te-ai putut abtzine kiss

6 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Cum ai îndrăznit să te dai acolo? Mie mi se făcea rău numai când mă uitam la ea. Şi totuşi, nu ştiu cum mi-am făcut curaj să mă dau în Flash Tower.
Referitor la problema ta; dă-i un telefon prin care să îl inviţi la un pahar "de vorbă", şi încearcă să îi explici că i se putea întâmpla oricui.
Baftă!

| cristianorudi7 a răspuns:

Cat de proooooooooooooooooost sa fii. normal ca nuami vrea sa vb cu tine

| cristianorudi7 a răspuns:

Daca eram in locul lui te aruncam drcq de acolo

| elasexygagica a răspuns:

Asa slaba de inger esti inkat sa vomitzi la o centrifuga?

| CLau8GeRrY a răspuns:

Merci pentru fundakiss

| Cristianne a răspuns:

Buna! Pai,dai un mesaj in care iti ceri scuze ca ai vomat pe el.Explica-i ca nu a fost vina ta.E normal. Oricui i se putea intampla. Daca stii unde sta,du-te la el,ca sa vada ca iti pasa.Dar, pana la urma, daca iti era prieten/iubit nu ar fi trebuit sa se supere dintr-un nimic.Bafta:*pa