Din ce-ai spus nu se poate trage concluzia daca ai sau nu dreptate.
Terenul pe care este banca poate fi teren public, in proprietatea unitatii administrativ-teritoriale sau poate fi teren privat, apartinand proprietarilor apartamentelor din bloc, fiecare avand o cota-parte din el.
Banca este asezata la intrarea blocului, deci toata lumea care intra in bloc si trece prin fata lui trece pe langa banca.
Atunci se poate ca banca este pe terenul aferent blocului si este proprietate privata a proprietarilor de apartamente din bloc.
Alta femeie batrana plictisita de viata care incearca sa faca zile fripte la cei tineri. Am si eu in bloc una...Tu ai dreptate, ea e dusa.
Faza e simpla, pe ce are ea acte e proprietatea ei. Ce e la comun cum sunt banca, straziile, zona verde etc e al tuturor. Cel mai probabil ii ocupai banca unde se desfasoara stiriile de la ora 5 . Nu iti fa probleme, treci cu vederea mai sunt si batrani incuiati la minte.
Pai....suna la numarul asta (0766666666), si cand raqspunde Dumnezeu intreaba-l a cui e banca, inregistrezi convorbirea si i-o prezinti batranei. Succes!
Normal ca ai dreptate, din moment ce nu ai deranjat/insultat pe nimeni nu are voie sa te alunge de acolo.Si oricum acela este spatiu public, adica este al tuturor si al nimanui
Asa sunt unele femei batrane, cu conceptii putrede !
Stai linistita, ai cea mai mare dreptate :*
Imi dai o fundita? ♥
Fundita se castiga nu se cerseste.