| Karmesytta a întrebat:

Acum 2 zile m-am certat cu o doamna de 53 de ani.Totul a inceput cand m-am intors cu o prietena de la magazin si pe drum ne-am intalnit cu un prieten din copilarie care tocmai daduse bacul, asa ca ne-am luat la o vorba pentru 10-15 min.Vazand ca banca de langa noi(aflata in fata unui bloc) este libera ne-am gandit sa stam putin.Zis si facut pana ce a venit o doamna si a inceput sa se ia de noi ca sa plecam de acolo ca este proprietatea ei privata laughing) Cand am auzit asta am intrebat-o "dar ce,dvs ati construit aici"? si a inceput sa urle ca ea plateste impozit, eu raspunzandu-i inapoi ca toti oamenii platesc impozit pentru terenul din imprejurul blocului.S-a agitat mai rau si eu bineinteles ca nu m-am lasat batuta si impreuna cu prietenul cu care vorbeam i-am zis ca prorpietatea ei privata este apartamentul, nu in fata blocului si ea a zis ca este al ei si i-am zis ca o sa sun la primarie si o sa vada si m-a intrebat ca ce sunt ruda cu primarul laughing Un om care trecea a inceput sa strige si el ca nu e spatiul ei privat acolo.As vrea sa stiu daca am dreptate sau nu.Multumesc anticipat.

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Din ce-ai spus nu se poate trage concluzia daca ai sau nu dreptate.
Terenul pe care este banca poate fi teren public, in proprietatea unitatii administrativ-teritoriale sau poate fi teren privat, apartinand proprietarilor apartamentelor din bloc, fiecare avand o cota-parte din el.

| Karmesytta explică (pentru Ioandelasal):

Banca este asezata la intrarea blocului, deci toata lumea care intra in bloc si trece prin fata lui trece pe langa banca.

| Ioandelasal a răspuns (pentru Karmesytta):

Atunci se poate ca banca este pe terenul aferent blocului si este proprietate privata a proprietarilor de apartamente din bloc.

| Adryan17 a răspuns:

Alta femeie batrana plictisita de viata care incearca sa faca zile fripte la cei tineri. Am si eu in bloc una...Tu ai dreptate, ea e dusa.

| SasNetRomania a răspuns:

Faza e simpla, pe ce are ea acte e proprietatea ei. Ce e la comun cum sunt banca, straziile, zona verde etc e al tuturor. Cel mai probabil ii ocupai banca unde se desfasoara stiriile de la ora 5 happy. Nu iti fa probleme, treci cu vederea mai sunt si batrani incuiati la minte.

| AlexAndrei96 a răspuns:

Pai....suna la numarul asta (0766666666), si cand raqspunde Dumnezeu intreaba-l a cui e banca, inregistrezi convorbirea si i-o prezinti batranei. Succes! laughing

| RoGaming a răspuns:

Normal ca ai dreptate, din moment ce nu ai deranjat/insultat pe nimeni nu are voie sa te alunge de acolo.Si oricum acela este spatiu public, adica este al tuturor si al nimanui laughing

| cosminamereu a răspuns:

Din punctul meu de vedere ai dreptate.

| LauraMaria20 a răspuns:

Asa sunt unele femei batrane, cu conceptii putrede laughing!
Stai linistita, ai cea mai mare dreptate :*
Imi dai o fundita? ♥

| siriusblack98 a răspuns (pentru LauraMaria20):

Fundita se castiga nu se cerseste.