Dacă sunt atât de proști și nu înțeleg că ai fost pedepsită, nu stăteai în casă că așa ți-a venit ție... caută-ți alți prieteni. De data asta cu materie cenușie.
Dooamne, daca 6 si 7 sunt note proaste. Spunele prietenilor tai cauza si poate vor intelege, daca nu. nu iti sunt prieteni adevarati.
Poti sa-i explici mamei tale intr-un mod cat mai de-nteles pentru ea.Si pentru mama alea sunt note proaste, deci iti dai seama cat e de stresant pentru mine cu scoala, mai ales ca are pretentii sa particip la toate concursurile, olimpiadele, etc . Sau incearca sa le explici prietenilor situatia pe mess sau la scoala, pana la urma sigur vor intelege, daca iti sunt prieteni adevarati.
Le spui la prieteni ce s-a intamplat iti ceri scuze de la mama ta si incerci sa iei un 10 sau 2 de 10 ca sa fie impacata
Deci pana la urma esti o mica jigodie care nu pune mana pe carte are probleme, dar e nevinovata, toata lumea e vinovata, da tu esti un ingeras, care se mai razbuna si pe fratele ei. puiule toate cele sunt consecintele faptului ca ai note proaste nu din vina mamei tale.ai noroc ca nu sunt eu fratele tau mai mare; ca eu am un principiu; nu stii? te invat, nu poti te ajut.nu vrei? te oblig mai puiule.si as avea si metode.