Poate te minte ca te iubeste,dar faptul ca esti geloasa tot reactioneaza negativ si pentru tine,si pentru el.Dar poate doar vrea sa te experimenteze,sa vada daca v-ei rezista cind va fi cu alta,deci a vazut ca nu rezisti...te-a facut slaba,tu meriti asta? nu,de ce il gelozezi? de ce nu vorbesti cu el deschis? poate el nu intelege de ce te simti asa? Spune-i adevarul, spune-i ce simti...
De la inceput, dupa cum ai mentionat ca va cunoasteti de 3 ani mi s-a parut ca sunteti niste prieteni foarte buni, dar pina la sfirsit mi-am schimbat parerea. Poate el te considera doar o prietena, si poate asa e mai bine.Eu citeam undeva pe net ca baietilor le place si apreciaza mai mult o prietena decit o iubita, si ca o prietenie dintre un baiat si o fata poate fi mult mai strinsa decit dintre doi baieti sau dintre doua fete.Am trecut prin asta, e adevarat, cu un baiat am putut discuta niste momente ce nu le puteam discuta cu o fata. Poate voi sunteti doar prieteni.Nu mai sta pe ginduri, vorbeste cu el
Poate a inceput sa o place pe tipa, dar totusi nu te poate uita, pentru ca s-a obisnuit cu tine. spune-i k il iubesti dar nu esti de acord sa te intalnesti cu el atat timp cat are pe alta. daca tot la fel continua uita-l chiar daca e greu.stiu ca in situatii de genu nu te ajuta sfaturi de genu "mai sunt baieti, esti frumoasa o sa-ti gasesti pe altu" si cacaturi de genu asta.trebuie sa iti gasesti tu forta interioara de a-l uita.incearca sa iesi cu prietenii, in perioada asta e cea mai buna solutie. ocupa-ti timpul.