Razi tare dar nu disperat
Fii mereu cool si nu il baga in seama mult dar zambeste-i si poartate frumos
o sa mearga la mine merge mereu
Pai, nu stiu.Adica intr-un fel e simplu : combina`te si tu cu cel mai bun prieten al sau.
Nu stiu daca te-am ajutat. Oricum, bafta!
Paharele sus, sampania sa curga! Respect pentru fetele care fac fraierii sa planga!
Daca e ca sa-ti faca-n ciuda trebuie sa te prefaci ca nu te intereseaza. Daca nu merge cautai tu cel mai bun prieten al lui si incearca sa il faci sa-i fac o farsa.
Arata-i ce pierde. scote-ti in evidenta partile frumoase, calitatile. eventul raspunde-i cu acceasi moneda.
Desi cea mai buna cale e sa te comporti normal si cool in preajma lor, daca chiar vrei si tu sa-i faci in ciuda combinate cu cel mai bun prieten al lui sau cu cineva mai tare ca el sau cineva din gasca lui. dar te-ai gandit ca poate lui chiar ii place de ea? poate nu vrea neaparat sa-ti faca in ciuda...
dar incearca sa-ti arati frumusetea in fata lui si sa-i arati cea pierdut si ca nu va mai avea niciodata pe cineva ca tine.
sper ca ti-am fost de folos, bafta .
In primul rand daca ziceai ca este prietena ta cea mai buna trebuia sa stie de sentimentele tale ramase pentru el... si nu trebuia sa se combine cu el. daca si ia te considera cea mai buna prietena... ce i poti face in ciuda lui sa te combini si tu cu cel mai bun preten al lui dar daca el nu a avut sentimente pentru tine niciodata => nu il vei afecta cu nimic (orice gest ai face) BAFTA :p
In primul rand daca ziceai ca este prietena ta cea mai buna trebuia sa stie de sentimentele tale ramase pentru el... si nu trebuia sa se combine cu el. daca si ia te considera cea mai buna prietena... ce i poti face in ciuda lui sa te combini si tu cu cel mai bun preten al lui dar daca el nu a avut sentimente pentru tine niciodata => nu il vei afecta cu nimic (orice gest ai face) BAFTA!
misauratcuviata întreabă: