| toxik a întrebat:

Acum 3 saptamani s-a intamplat ceva ciudat.sunt obisnuita cu aceste lucruri, pentru ac mi se intampla des.eram la bucatarie si mancam.nu ma gandeam la absolut nimic.eu mai am o sora mai mica decat mine. dintr-o data mi-a venit in minte imaginea ei si o masina acre era cat pe ce s-a loveasca.am fost speriata, iar la cateva secunde am auzit franele unei masini. s-a auzit destul de puternic straight face, prin apropierea masinei aceleia a fost si sora mea dar nu i s-a intamplat nimic.straight face. ce credeti ca ar putea fi? mi s-a mai intamplat sa visez ceva, iar a doua zi daca nu spun la nimeni ce am visat si imi este teama de acel vis se indeplineste in realitate straight face. explicatii ceva? :-s

2 răspunsuri:
| WeLoveIceCream a răspuns:

Poate ca tii prea mult la persoana aceea. Dar chestia cu vazutul in viitor, poate ai mostenit ceva paranormal de la o ruda indepartata de a ta. Nu iti fie teama, lucrurile astea sunt firesti, mai exita si clarvazatori. Succes mult si ai grija de surioara ta. Sper ca te-am ajutat. Bye:*:Xhappy

| anutsa1 a răspuns:

SI mie mi se intampla sa visez lucruri si sa se intample a doua zi sau macar sa vorbeasca cineva despre chestia aia. Asa ti se intampla si tie si tii foarte mult la sora ta si de aceea te`ai speriat atat de tare.Si eu am visat odata ca am fost la bazin si mi s`a intamplat ceva si asa a fost.Am fost a2a zi la bazin si mi s`a intamplat ceva la picior si nu prea mai puteam merge.Si mie imi e frica de visele astea. Poate ca ne imaginam chestiile astea pentru ca ne e teama sa nu se intample asa. Sper ca te-am ajutat:d