Ai mancat lactate? Evita-le complet cand iti faci pierce in limba cel putin o saptamana-2. Asteapta pana la o saptamana de cand ai gaura si vezi cum reactioneaza. Daca in continuare iti curge sange scoate pierce-ul si lasa sa se vindece gaura... Si eventual iti faci altul dupa aceea. Inca o data iti spun "Fereste-te de lactate!". Si "off the record" la vindecare ajuta bauturile spirtoase... Si este indicat sa eviti berea si vinul deoarece produc depuneri pe piercing.
Chestia aia alba e puroiasta rezulta:infectie.curge sange fiidcanu s-a inchis rana... daca mai stai mult asa o sa ai surprize neplacute la doctor. Sfatu meu:scoate pierce din limba .dezinfecteaza rana...si a doua zi vezi daca mai curge puroi si sange. daca mai curge trebuie sa mergi la doctor
Daca iti mai curge sange sa stii a nu o sa se vindece niciodata...si eu am avut cercel dar l-am scos ca nu mi s-a vindecat... da ti. a dat cercel steril.de ala anume pe care trebuie sa il tii vreo luna pana se vindeca...am auzit ca si cu apa cu sare se vindeca repede.
Ti-ai pus pierce cu tija scurta? Iti strange mult prea tare limba? Trebuia sa cauti unul cu tija medie sau lunga... Iti mai curge sange sau ti-a trecut?
Chestia alba e normala mha e normala la orice pierce. Eu am in buric de 7 luni si tot asa facea la inceput. Eram putin ingrijorata. dar dupa. vreo luna-2 a incetat de tot. acum am in limba.de 6 zile :d si mie imi iese chestia aia alba, trebuie sa o indepartezi usor cu un betzisor inmuiat in spirt, si clateste gura des cu apa de gura sau cu spirt. Daca ai grija de el, se vindeca repede!
Eu am mancat acum iaurt(azi mi-am dat pierce)...
Dar am clatit imediat dupa...
Patesc ceva?
In nici un caz nu are trebui sa cureti cu spirt...
Duce la inflamare si apoi al infectare.
chestia aia alba e puroi e normal asa se vindeca.
SI eu am.
azi e a treia zi. si inca am limba umflata
Si chesti aia alba este si la mine.
Il curat de 2 ori pe zi. iar de mancat lactate pana acum nu prea am putut sa mananc nimic.
Bai nu mai speriati copii nu ti s-o infectat chestia aia alba e normala si eu si prietena mea a avut si sangele care curge cred ca e din cauza ca incordezi prea tare limba sau ceva de genu ai grija de igiena ta orala si totul va fi OK
Stai linistit\a hestia aia alba e de la lactate nu-i problema iese mai mereu langa gaura si mie mi-a iesit.
pentru intrebarea celui cu pierceul care i-a intrat in limba si nu il poate scoate de-te urgeny sa iti cresteze un pic limba pentru a ti-l scoate caci daca nu te duci o sa iti trebuiasca ditai operatzia, Mie mi-au scos unul care imi intrase in limba pana la jumatate (piercul prea scurt) de aia se intampla asa. o sa te doara un pic dar trebuie sa-l scoti iti las un video de cum am ramas eu hihi oricum dupa ceva timp daca mai ai chef iti poti face din nou gaura dar mare grija cu marimea pierceului(i-al mai mare trebuie sa ramana larg sa se vada bine tija pentru ca dupa se umfla si parzasti ce ai mai patit) aici url video:http://www.youtube.com/watch?v=I_R6Z1Wjnz0
Deci.Atunci cand iti bagi pierce,limba va fi umflata cateva zile,depinde de organism,nu poti manca. Daca tija e prea scurta,cand limba se va umfla,biluta aia va intra in limba si va face gaura,si se vede aiurea, deci mai bine va luati tija lunga, si dupa o saptamana 2 o schimbati, daca vrei mai scurta.Chestia aia alba,e normal sa se faca,du-te si u la plafar,farmacie, cere ceva, sau da-ti cu glicelina boraxata pentru a-ti curata limba.Nu bea lactate, nu consuma bauturi alcoolice.
Buna,eu mi-am facut pierce acum 5 zile.inca mai ustura putin.dar atat.mananc aproape orice in afara de lactate si tot ce contine lapte.Si mie imi curge o chestie alba.dar sange nu mi-a curs deloc. oricum eu iau odata la 6 ore tetraciclina (pastile)
Am cautat multe siteuri si sfanturi iar cel mai bun si mai complex e asta: http://www.tattoo-magazin.ro/......-si-obraz/
Oameni buni eu am pierce in imba de 4 zile...pana astazi abia mai vorbeam pentru ca mi s-a umflat limba ft rau pana cand am descoperit un forum in care speunea o fata ca ea a folosit pastile antiinflamatoare(ketonal) de ex...si am folosit dupa 2 ore dupa ce am luat jur ca nu ma mai doare absolut deloc o data la 8 ore ia o pastiluta si iti trece si in plus foloseste glicerina ajuta pentru candidoza
sau chiar o previne. Succes!